Senior Web Developer
SAA
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als Senior Webdeveloper kom je in een dynamische werkomgeving terecht waarin je je bezig gaat houden met het bouwen van complexe software en onderhouden van de huidige software.

Betrokkenheid is iets wat wij van jou verwachten, waarin goed naar voren komt dat je meedenkt over bestaande processen en verbeteringen aanbrengt.

Je werkt aan belangrijke bedrijfsapplicaties met complexe uitdagingen. Deze bestaan uit verschillende microservices en zijn grotendeels gebaseerd op het Symfony Framework.

De applicaties worden gehost in Kubernetes op Amazon Web Services (AWS). Middels pipelines worden nieuwe features automatisch getest en uitgerold in Kubernetes.

Het werk omvat eveneens het verbeteren en onderhouden van de Continuous Integration en Continuous Deployment processen.

Je vervult een belangrijke rol bij het opzetten en verbeteren van de technische infrastructuur. Je adviseert over en coördineert releases van ontwikkelde applicaties.

Je monitort de technische infrastructuur op performance en stabiliteit en grijpt in wanneer dit nodig is.

Het team past een aantal Agile principes toe die aansluiten bij zowel de wensen vanuit het team als die vanuit de organisatie.

Met korte ontwikkel cycli wordt ingespeeld op de verandering van wensen. Wensen worden vanuit de organisatie in samenwerking met een product owner verder uitgewerkt en tijdens refinements ingeschat op complexiteit en doorlooptijd.

Middels een twee wekelijkse retrospective worden aandachtpunten in kaart gebracht ten aanzien van de werkwijze.

Samenwerken is een belangrijk onderdeel van de werkwijze. We bedenken samen oplossingen voor complexe vraagstukken. We ontwikkelen regelmatig samen via pair programming.

Met demo’s wordt de kennis binnen het team voor eenieder op peil gehouden.

Wat wij van je vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Linux is absoluut geen onbekend terrein;
 • Ervaring met Continuous Integration of Continuous Deployment processen;
 • Ervaring met versiebeheer (Git)
 • Je hebt passie voor goedwerkende software
 • Je bent flexibel en gaat uitdagingen niet uit de weg;
 • Een achtergrond in software engineering is een pré;
 • Ervaring met PHP (Symfony Framework) en JS is een pré;
 • Ervaring met AWS, Kubernetes en Docker is een pré;
 • Ervaring met Youtrack, Gitlab en / of Jenkins is een pré.
 • Van ons voor jou

  Wij bieden een plek waar je collega's jouw visie en input waarderen. Je kunt je werktijden flexibel indelen en hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

  Je krijgt een machtig krachtige laptop ter ondersteuning om te doen waar je goed in bent. Een opleidingsbudget bied je de kansen jezelf verder te ontwikkelen middels trainingen en / of conferenties.

  SAA biedt een premievrije pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Je ontvangt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en je profiteert van een gratificatieregeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier