junior Online-Marketeer
Siebel Juweliers
Amsterdan, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Op de afdeling Finance & Administration worden de geldstromen van alle 43 Siebel winkels gecontroleerd en uitgezocht. Als Financieel Medewerkerheb jij de uitdagende taak om te zorgen voor het dagelijks aansluiten van winkelomzetten met de bankafschriften.

Je zorgt er tevens voor dat alle betaalstromen correct verlopen, zoals de pinbetalingen, creditcards, maar ook de gift cards.

De eventuele kasverschillen zoek je tot in de puntjes uit. Daarnaast ondersteun je de afdeling met alle dagelijkse werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het inboeken van facturen en sta je de winkels te woord voor vragen over kassahandelingen en winkeladministratie.

Afhankelijk van je eigen initiatief en ontwikkeling kan je zelf deze functie verder vormgeven.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een proactieve persoonlijkheid die zich staande kan houden in een hectische omgeving en zelf structuur kan aanbrengen in het werk.

Je hebt een positieve instelling, iemand die altijd mogelijkheden ziet en graag een uitdaging aangaat. Je bent zeer accuraat en integer en je kunt goed zelfstandig werken.

Op de afdeling is klantgerichtheid en voorstellen tot het verbeteren van financiële processen zeer belangrijk.

Daarnaast beschik je over :

 • Minimaal een afgerond MBA / SPD opleiding in een relevante (financiële) richting;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in de Retail branche is een sterke pre;
 • Goede kennis van Microsoft Excel;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal;
 • Ervaring met Exact Online is een pre;
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam.
 • Wat bieden wij?

  Werken bij dé juwelier van Nederland, waar je de kans krijgt echt iets bij te dragen aan het succes van de organisatie. Bij Siebel kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven.

  De cultuur is te omschrijven als informeel, dynamisch, met korte communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier