Callcenter agent (thuiswerken)
Kalff Telefonische fondsenwerving
Hofplein ,AC, Rotterdam
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Kalff is niet zomaar een callcenter. Dagelijks zetten onze 200 medewerkers zich in voor verschillende non profit-organisaties.

Niet te vergelijken met een callcenter waarbij je bijvoorbeeld voor energie belt. Bij Kalff voer je namelijk gesprekken die ertoe doen!Hoe ziet een werkdag eruit bij Kalff?

De dag start natuurlijk met een bakje koffie! Gevolgd door een online preshift praatje; dit is de peptalk waarin wordt verteld voor welke campagne je gaat bellen, hoe het ervoor staat en wat de aandachtspunten zijn.

Zodra je weet op welke campagne je bent ingedeeld, kan je starten met bellen. Onze coaches staan klaar om jou tijdens de shift te helpen met handige tips, zodat je het meest uit jouw gesprekken kunt halen.

Daarnaast zijn er regelmatig trainingen en informatiebijeenkomsten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen omtrent een campagne.

Deze trainingen vinden plaats op het kantoor in Almere. Bij Kalff kan je aan de slag voor de Lotto of voor het goede doel.

Ben je commercieel ingesteld? Ga dan aan de slag voor de lotto! Iedereen droomt ervan om ooit die jackpot te winnen. Jij gaat mensen overtuigen om hierin hun geluk te beproeven.

Voer jij liever gesprekken die bijdragen aan het verbeteren van de wereld en de levens van miljoenen mensen? Ga dan aan de slag voor het goede doel! Voor het goede doel bel jij (lauwe tot warme) donateurs op.

Dat is al een groot verschil in vergelijking met koude acquisitie. Waar wacht je op? Reageer dan snel en laat in je motivatie weten of je voor de Lotto of voor het goede doel aan de slag wilt zodat wij jou snel kunnen ontmoeten! Ons team kan niet wachten om jou te verwelkomen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken Callcenter Agents die goed kunnen communiceren, actief kunnen luisteren en donateurs kunnen overtuigen om de goede doelen te steunen.

 • Je bent 20 jaar of ouder; Je hebt ervaring met bellen en thuiswerken; Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar, waarvan 1 avond per week en 1 zaterdag per maand;
 • Je beschikt over een Windows computer of laptop en internet (een telefoonlijn is niet nodig); Je bent bereid om inwerktraject van maximaal 2 weken te volgen.

  Deze vindt plaats op ons kantoor in Almere.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier