Werkvoorbereider Hoogspanning
Visser & Smit Hanab
Rotterdam
4 dagen geleden

Sta jij open voor een nieuwe stap in de hoogspanningswereld? Wij zijn een organisatie met ambitieuze toekomstplannen. Gezien de ontwikkelingen binnen de energiesector kun jij de komende jaren met ons meegroeien.

Weet je van aanpakken en heb je zin in een nieuwe uitdaging bij een prachtig bedrijf, dan hebben wij een baan voor jou!

Als Werkvoorbereider Hoogspanning draag je zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van diverse elektrotechnische projecten aan hoogspanning installaties van 110 KV tot 380 KV.

Je bent voor ons een belangrijke schakel tussen engineering en de uitvoering van projecten.

Je bent verantwoordelijk voor

Als werkvoorbereider ben je van begin tot eind bij een project betrokken. Je draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van onze projecten.

Je voert zelfstandig en in overleg werkzaamheden uit in het kader van de administratief-technische begeleiding van onze projecten.

Daarnaast stel je o.a. werkinstructies op, bestelt materialen, geeft een aanzet voor planning van het personeel, assisteert bij het oplossen van technische problemen en adviseert eventueel bij de uitbesteding van werkzaamheden.

Een baan waar je absoluut uitdaging in kunt vinden. Want geen dag is hetzelfde op onze projecten.

Je gaat werken binnen een vakkundig en enthousiast projectteam. Je ondersteunt de projectleider / hoofd uitvoerder in diverse taken met betrekking tot complexe contracten.

Daarnaast communiceer je met meerdere interne en externe stakeholders. Wil jij opereren in een dynamische, afwisselende baan waarin je echt een bijdrage kunt leveren aan projecten in de hoogspanning?

Dan is de functie van werkvoorbereider hoogspanning iets voor jou!

Wat breng je mee?

Wij zoeken een ondernemende en communicatief sterke werkvoorbereider. Ook monteurs / technici die een op zoek zijn naar een andere functie en graag willen (blijven) werken in de hoogspanning industrie, vragen wij te reageren!

Jij bent een geboren regelaar met ruime technische bagage en een oplossingsgerichte instelling. Daarnaast sta je financieel / administratief sterk in je schoenen.

Je schakelt soepel tussen alle stakeholders en je houdt van afwisselend werk.

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau richting elektrotechniek of energietechniek;
 • Je bent analytisch, organisatorisch en planmatig sterk en je hebt een hoog besef en gevoel van kwaliteit en veiligheid;
 • Je hebt ervaring binnen de middenspanning en / of hoogspanning;
 • Je bent een ervaren werkvoorbereider met minimaal 5 jaar ervaring in deze of een gelijkwaardige functie;
 • Je hebt een VCA-VOL of bent bereid deze te halen;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een rijbewijs.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier