Field engineer / service technicus
Atimo
Utrecht
6 dagen geleden

Wie zijn wij?

Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd.

Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen.

Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag : Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen circa 65 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht.

Wat vinden wij belangrijk?

We zorgen ervoor dat je op een professionele wijze je werk kunt doen. Je krijgt een volledig ingerichte bedrijfsauto passend bij de werkzaamheden.

Daar hoort ook een laptop bij voor het uitvoeren van de dagelijkse taken en uiteraard een smartphone. Wij zorgen na een grondig opleidingstraject dat je gemotiveerd aan de slag kunt.

Wat bieden wij?

Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer.

We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden.

Wij bieden je een zeer goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier