Medior Ops Engineer
DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs)
Groningen
3 dagen geleden

Functieomschrijving

DUO is volop in beweging en heeft de ambitie om nog actiever samen te werken met onder andere studievolgers en (onderwijs)instellingen.

Wij willen leren van situaties zoals het parlementair onderzoek naar de kinderopvangtoeslag. Samen aan de slag om een open en digitale overheid te zijn.

Een overheid die dicht bij de samenleving staat en met menselijke maat het werk uitvoert.

Om de ambitie waar te maken, staan er belangrijke veranderopgaven op de stoep. Tegelijkertijd dienen zich nieuwe overheidsprojecten aan.

Eén van de kersverse projecten is het Nationaal Programma Onderwijs (NPO). Het NPO richt zich op herstel en ontwikkeling van het onderwijs tijdens en na corona.

Kortom, de dynamiek is voelbaar. Wij zoeken daarom per direct nieuwe medewerkers die aan deze opgaven en projecten willen meewerken.

Help jij ons als medior Ops Engineer mee om onze ambitie om deze uitvoeringsorganisatie van de toekomst te realiseren en projecten zoals het NPO tot een succes te maken?

Functie-omschrijving

Al vanaf de ontwikkeling en de eerste tekentafel denk jij mee over hoe jij de continuïteit van de nieuwe applicatie gaat waarborgen.

Daarin ben jij zelfsturend en agile. Je hebt geen manager nodig, samen met het team bepaal je wat je gaat doen. Zijn er problemen?

Dan los je die samen met het team op.

Als medior Ops Engineer weet je dat het beheer van applicaties zoveel méér is dan alleen het aan- en uitzetten van een functie.

Zo weet jij bij DUO, dé topspeler op het gebied van ICT in Noord-Nederland, jouw collega’s te coachen en adviseren, en zo de softwareontwikkeling naar een hoger plan te tillen.

Je staat vooraan als het gaat om vernieuwing van je vak. Wat je kunt automatiseren, heb je al ontwikkeld en gebouwd. Je bent medeverantwoordelijk voor het technische en functionele beheer en de ontwikkeling van ketens van vernieuwende applicaties, zoals de DUO-portalen en andere selfservicekanalen.

Functie-eisen

Wij zoeken medewerkers, die in staat zijn om mee te bouwen aan uitvoeringsorganisaties van de toekomst. Ambtelijk vakmanschap is daarom op jouw lijf geschreven.

Je kunt als geen ander goed omgaan met de publieke taak en de verantwoordelijkheid van de overheid.

 • Je hebt een HBO- of WO diploma, bij voorkeur in de richting ICT;
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring als Ops Engineer;
 • Je bent een pionier die gericht is op innovatie en je past je makkelijk aan in een veranderende DevOps-omgeving;
 • Je herkent jezelf in de kernwaarden van DUO : betrouwbaar, verbindend, toekomstgericht en klantgericht.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris €2756,- tot €4430,- bruto per maand
 • Dienstverband Vaste aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (eventueel met een proeftijd)
 • Uren per week 32 tot 36 uur per week
 • Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB kun je een deel van jouw arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen.

  De vakantie-en eindejaarsuitkering zijn hier onder andere in opgenomen. Iedere maand bouw je een deel op. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 60% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor medewerkers die minimaal 58 jaar én de laatste 5 jaar onafgebroken in dienst zijn bij de Rijksoverheid, en een vergoeding woon-werkverkeer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier