Medewerker Bediening
Postillion Hotels
Dordrecht
3 dagen geleden

Medewerker Bediening

Postillion Hotel Dordrecht

Begrijp jij waarom wij Gastvrijheid met een hoofdletter spellen? Zit jij niet graag stil en heb jij het in je om elke gast tevreden de deur uit te laten gaan? Dan zoeken wij jou!

Jou ontgaat nooit iets. Organiseer jij een feest? Dan staan jouw gasten geen moment met een leeg glas in hun hand. En die hapjes?

Die zijn natuurlijk ook constant aangevuld. Kruimels of gebruikte servetten werk je geruisloos weg. Herkenbaar? Dan is de kans groot dat jij de medewerker bediening bent die wij zoeken.

Bij Postillion Hotels richten we ons vooral op meetings, congressen en vergaderingen, maar er zijn ook steeds meer mensen die ons weten te vinden voor een weekendje weg.

Helpen in de bar of het restaurant, het maakt jou niet uit wie onze gast is : je legt iedereen in de watten. Aandacht geven met impact noemen we dat.

Aandacht met impact, ook voor jou :

Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega’s, maar ook de organisatie razendsnel kennen

Je krijgt van ons een opleidingsbudget

Je mag van ons voordelig sporten. Bij Postillion combineren we hard werken met ontspanning.

Je krijgt toegang tot de Postillion Medewerker app. In die app vind je alle informatie die je nodig hebt. Van het rooster tot je loonstrook.

En je kan er challenges aangaan met je collega’s. Op de sportschool bijvoorbeeld, waar je bij ons dus flinke korting op krijgt.

Dit is wie je bent :

Een vrolijke aanpakker en behulpzaam voor gasten en collega’s .

Iemand met oog voor detail. Jij ziet razendsnel waar jij onze gasten blij mee kunt maken en wat er aangevuld moet worden.

Je zit vol goede ideeën en bent niet bang om die te delen.

Je houdt niet van stilzitten. Je bent de hele dag in touw en jouw stappenteller komt nooit onder de 10.000 uit.

Je kan parttime of fulltime werken, in overleg en afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Postillion Hotel Dordrecht

Op de grens van Zuid-Holland en Brabant ligt deze goed bereikbare meetinglocatie. De binnenstad van Dordrecht is met de auto snel te bereiken, net als natuurgebied de Biesbosch.

Deze locatie is populair bij zakelijk reizigers vanwege de bereikbaarheid en de gratis parkeerlocatie. Er is ruimte voor meetings tot 600 personen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier