Mallenmaker
Fid
Emmen
3 dagen geleden

Als mallenmaker / timmerman houd je je bezig met het maken van nieuwe houten mallen tbv het storten van beton elementen en het ombouwen van deze mallen.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een producent van betonproducten. Hun specialiteit is de productie van het betonschuttingsysteem. Het assortiment bestaat uit meer dan 300 producten en daarmee kunnen ze elke gewenste variant voor een combinatie hout / betonschutting of een volledige betonschutting leveren.

Naast het betonschutting systeem bevat het assortiment ook diverse andere producten. Zo hebben ze een zeer uitgebreid assortiment aan betonpoeren en leveren ze diverse andere aan de tuin gerelateerde betonproducten.

Functie-eisen

Wij komen graag in contact met kanidaten die :

praktische ervaring hebben

een flexibele instelling hebben

zeer nauwkeurig ingesteld zijn

ervaring hebben met lassen

ervaring hebben in een betonfabriek

actief zijn ingesteld

DIploma’s zijn belangrijk, maar onze oprachtgever hecht veel waarde aan collegialiteit, zelfstandigheid en betrouwbaarheid.

Arbeidsvoorwaarden

Goede verdiensten (volgens CAO)

Dienstverband

Bij goed bevallen van beide partijen betreft dit een functie voor lange periode en overame door het bedrijf behoort zeker tot de mogelijkheid.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier