Flexibele Verkoper (Oproepkracht) Nijmegen
Gamemania.nl
Gelderland Nijmegen
1 dag geleden

Flexibele Verkoper (Oproepkracht) Nijmegen

Vacaturedetails

Momenteel zijn wij op zoek naar :

Flexibele Verkoper (Oproepkracht) Nijmegen

Van02-06-2022 LocatieNijmegen UrenOproepbasis OpleidingAnders

Word Verkoper bij Game Mania! Zoek jij een baan waarin je de hele dag met klanten en collega’s bezig bent in de wereld van Games en entertainment?

Als Oproepkracht bij Game Mania ben je verantwoordelijk voor het adviseren van de klanten op het gebied van games, hardware en aanverwante artikelen.

Daarnaast voer je kassahandelingen uit en administratieve werkzaamheden. Verder zorg je voor de juiste presentatie van producten en voor de goederenverwerking in het filiaal.

Wat verwacht Game Mania van jou?

Kan jij bijdragen aan tevreden klanten en goede verkoopresultaten? Heb je enige relevante ervaring in de retail? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden?

Ben je flexibel inzetbaar in het weekend en door de week? Heb je kennis en affiniteit met het product Games? En vind jij het leuk om te werken in de wereld van Games?

Dan ben jij de Oproepkracht die wij zoeken!

Wat kan je van Game Mania verwachten?

Werken bij Game Mania betekent werken met alle producten op het gebied van Games in een goede werkomgeving en op flexibele werktijden.

Je krijgt volop mogelijkheden om ervaring op te doen en je krijgt de kans om bij te dragen aan de groei van Game Mania in Nederland.

Bovendien bieden we je een passend salaris en aantrekkelijke kortingsregelingen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier