Medewerker Melkveehouderij
AB Midden Nederland
Giessenburg
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Bij melkveebedrijf H.P. de Jong in Giessenburg, met zo'n koeien zorg je als allround medewerker melkveehouderij voor het melken, voeren en verzorgen van de koeien.

Een leuke en mooie functie bij een prachtig bedrijf. Je krijgt een mooie uitdaging om het bedrijf draaiende te houden, bij afwezigheid van de eigenaar.

Je werkt samen met een andere medewerker. Je krijgt veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Uiteraard ga je goed met dit vertrouwen om.

Er wordt gemolken in een carroussel melkstal.

Dit breng je mee

Jij bent iemand die :

 • Ervaring heeft in het werken met melkvee
 • Interesse heeft in zijn vak en problemen bij de koeien herkent en signaleert
 • Zelfstandig kan werken
 • Beschikbaar is voor 3 tot 5 dagen in de week
 • In het bezit is van een trekkerrijbewijs
 • In de omgeving van Giessenburg woont
 • Ons aanbod

  Wij bieden een leuke functie met afwisselend werk bij een prachtig melkveebedrijf. Verder bieden wij een goed salaris, tussen de en euro bruto per uur, afhankelijk van je ervaring.

  Bij wederzijdse tevredenheid en goed functioneren zijn er volop kansen om in vaste dienst bij onze coöperatie te komen.

  Enthousiast geworden over de vacature van Medewerker Melkveehouderij? Maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier en solliciteer direct, of bel of app met Laurens op 4, of Corné op 3! De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector.

  Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven. Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers.

  Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier