Ergotherapeut
SVRZ
Terneuzen, NL
6 dagen geleden

Voor de SVRZ locaties in Zeeuws Vlaanderen is een vacature voor ergotherapeut. Het betreft een vast dienstverband voor 24 uur per week.

Direct solliciteren Hoe ziet jouw avontuur er uit?

Je standplaats is Ter Schorre in Terneuzen , maar je bent ook bereid om in Axel, Zaamslag, Sas van Gent en Westdorpe ingezet te worden.

De werkdagen zijn in overleg en in principe van maandag tot en met vrijdag, maar mocht je op zaterdag beschikbaar zijn, dan vernemen wij dat ook graag!

Als ergotherapeut val je onder het BOA team (Behandeling, Ondersteuning en Advies) en bestaan je werkzaamheden uit onderzoeken, behandelen en adviseren van de cliënt.

Je stelt een individueel ergotherapeutisch behandelplan op met als doel de zelfstandigheid van de cliënt te vergroten. Door jouw geduld en doorzettingsvermogen, weet jij cliënten te stimuleren en te motiveren.

Je geeft tevens instructies aan anderen die bij de zorg betrokken zijn, zoals collega s, familie en mantelzorgers. Je gaat hierbij op een integere manier om met vertrouwelijke informatie.

De doelgroepen waarmee je werkt zijn psychogeriatrie, longstay somatiek, geriatrische revalidatiezorg, dagbehandeling en eerstelijns zorg.

Maar ook werk je met specifieke doelgroepen zoals cliënten met dementie op jonge leeftijd en Huntington. Je werkt in een klein, professioneel team van 6 personen, waarin collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Daarnaast wordt er multidisciplinair gewerkt : het ergotherapeutisch behandelplan is dan ook onderdeel van een multidisciplinair behandelplan.

Gevraagd

 • Diploma HBO ergotherapie
 • inschrijving in het kwaliteitsregister
 • Eigen vervoer
 • Aanbod

 • Bruto maandsalaris maximaal € 4.286,78 op fulltime basis (FWG 55)
 • Vast dienstverband voor 24 uur per week
 • Afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid
 • Een leuke baan in een prettige werkomgeving
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier