Verpleegkundige voor de endoscopieafdeling en behandelkamers
Ziekenhuis Amstelland
Amstelveen, Netherlands
14 dagen geleden

ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en assisteren bij diverse (soms) complexe diagnostische onderzoeken en therapeutische behandelingen.

Je begeleidt de patiënt voor, tijdens en na het onderzoek waarbij de bewaking van de vitale functies van de patiënt een belangrijk onderdeel van het werk is.

Dankzij jouw deskundigheid en professionele toegewijde zorg voelen de patiënten zich veilig en op hun gemak.

Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s en assisteer je de verschillende snijdende specialisten op de behandelkamer bij poliklinische ingrepen.

Voor beide afdelingen geldt dat je naast de patiëntenzorg ook verantwoordelijk bent voor het gebruik van het instrumentarium, de apparatuur, de materialen en de kamers.

Er is veel aandacht voor het volgen van (bij)scholing. Na een gedegen inwerkperiode ga je meedraaien in de bereikbaarheidsdienst voor spoed endoscopieën buiten de reguliere werktijden.

Je collega aan het woord

Als verpleegkundige op de endoscopieafdeling en behandelkamers in Ziekenhuis Amstelland is het prettig werken in een leuk team.

De samenwerking met de specialisten is professioneel maar informeel. Er is voldoende aandacht voor de patiënten’, zo vertelt Nicolette, endoscopieverpleegkundige.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel : TOP in basiszorg.

Je kwaliteiten kan je optimaal inzetten door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie. Er is een goede samenwerking met onze verwijzers.

We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief.

Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

Van jou verwachten we dat je in het bezit bent van het diploma A-verpleegkundige, niveau 4 of 5 met minimaal vier jaar recente werkervaring.

Je hebt bij voorkeur de opleiding tot endoscopieverpleegkundige afgerond, anders verwachten we van je dat je deze gaat halen.

Je kunt goed zelfstandig werken, beschikt over een professionele en enthousiaste werkhouding en hebt affiniteit met medisch technische apparatuur.

W at wij bieden!

 • Een dienstverband van minimaal 24,75 uur en maximaal 36 uur per week op reguliere werkdagen van 9 uur per dag.
 • Een enthousiast betrokken team;
 • Een salaris, gebaseerd op een indeling in FWG 45, van maximaal€ 3.072,00 bruto per maand, op basis van 36 uur per week.
 • Wanneer je in bezit bent van een diploma als endoscopieverpleegkundige of de opleiding tot endoscopie verpleegkundige eenmaal behaald hebt volgt indeling in schaal FWG 50 (maximaal € 3.

  490,00 bruto per maand).

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen;
 • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
 • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.
 • Informatie

  Wil je meer weten? Neem dan contact op met Suzanne Swartz, Afdelingsmanager Behandelcentrum, tel. 020-7556493.

  Enthousiast? Laten we kennis maken!

  Wil je meteen reageren? Dat kan tot 6 mei via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij.

  Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment, t.a.v. Suzanne Duijn en Sarono Peroti. Het aanvragen van een VOG-

  verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier