Verpleegkundige
Covebo
Den-Helder Noord-Holland, NL
18 uur geleden

N-urturing, U-nderstanding, R-esponsible, S-mart and E-xtraordinary!

Je nieuwe baan

Als Verpleegkundige MBO voer jij onder andere verpleegtechnische handelingen uit waarbij je zorg draagt aan de hand van een individueel zorgplan.

Hierbij richt jij je eerst op de basiszorg wat bestaat uit de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Daarnaast zal je als Verpleegkundige MBO je tevens bezighouden met het verzorgen van eventuele complexe zorg van de cliënt.

Je signaleert veranderingen in de gezondheid van je cliënt en onderneemt naar aanleiding hiervan actie.

Hierbij help je tevens de cliënt om zijn of haar naasten te ondersteunen met de ziekte.

Geen een dag in de zorg is hetzelfde en dat is dan ook wat jou als verpleegkundige gemotiveerd maakt naast het echt iets kunt betekenen voor de hulpbehoevende medemens.

In het kort :

 • Aan de hand van een individueel zorgplan voer je onder andere verpleegtechnische handelingen uit.
 • Je signaleert veranderingen van je cliënt en onderneemt actie.
 • Je ondersteunt tevens naasten met de ziekte van de cliënt.
 • Over het bedrijf

  Covebo Zorg zorgt voor jou . Wij helpen jou om het plezier in je werk terug te krijgen en helpen je bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van studies en cursussen.

  Covebo Zorg is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Werken vanuit de menselijke maat en ons Gewoon Goed Geregeld principe vormen daarbij de basis van onze werkwijzen.

  Het welzijn en welbevinden van de mens staat bij ons centraal. Wij zorgen er daarom voor dat zaken Gewoon Goed Geregeld zijn voor onze professionals, onze klanten én voor onze eigen medewerkers.

  Naar aanleiding van jouw wensen, in overleg met Steven en Stephanie, gaan wij samen op zoek naar projecten die het beste daarbij aansluiten.

  Proost op een mooie samenwerking!

  Wat we jou bieden

  Als Verpleegkundige MBO krijg je bij Covebo Zorg een enorm uitdagende baan die je nog niet eerder hebt gehad. Je krijgt de mogelijkheid om in verschillende keukens’ te kijken om ervaring op te doen binnen verschillende verzorgings / verpleegtehuizen en afdelingen of jouw opgedane expertise toe te passen en uit te breiden.

  Kortgezegd, je werkt op verschillende projecten met allemaal verschillende mensen die jouw zorg nodig hebben. Dit geeft jou een carrièreboost waarbij wij samen een plan maken voor jouw ontwikkeling waarbij jouw wensen uiteraard centraal staan.

  Denk bij deze ontwikkeling aan zowel opleidingen als persoonlijke trainingen en cursussen.

  Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Lees dan evengoed snel verder!

 • Een goede werksfeer? Deze vreemde tijd geeft momenteel een enorme werkdruk, maar met jouw enthousiasme en positiviteit tover jij een lach op ieders gezicht.
 • De sfeer zal je uiteraard zelf moeten proeven.

 • Wil je vastigheid? Een vast dienstverband geven wij dan ook graag!
 • Een goed salaris naar aanleiding van de CAO VVT van €2133,46 tot maximaal €3264,29 op basis van 36 uur en afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Het is belangrijk om goed vervoer te hebben naar je werklocatie. Een gave leaseauto inclusief tankpas staat voor je klaar.
 • Wil je dit niet dan is er een goede reiskostenvergoeding.

 • Alle richtlijnen van het RIVM worden gehanteerd, wij laten jou niet onbeschermd zorg verlenen.
 • Wat we verwachten

  Als Verpleegkundige MBO lever je zorg op maat waarbij je onderdeel wordt van een team bestaande uit Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundigen waarbij je samen met het team zorg draagt aan een positieve woonomgeving.

  Hard werken? Ja, dat is het in deze tijd zeker in de zorg, maar daar deins jij niet voor terug. Binnen deze hectische, maar vooral leerzame, omstandigheden ben jij communicatief vaardig en een echte bruggenbouwer tussen collega’s en eventuele andere afdelingen.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau 4.
 • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen gezien je deze op dagelijkse basis zal gaan toepassen en daarbij BIG geregistreerd.
 • Beschikbaar voor 16 tot 32 uur en bereidt om wisseldiensten te werken, gezien de zorg jou hard nodig heeft in zowel dag-, avond-, als nachtdiensten.
 • Je kan goed in teamverband werken gezien je altijd in een team werkzaam bent, maar ook zelfstandig omdat je handelingen tevens zelfstandig uitvoert.
 • Initiatief nemen is jou niet vreemd. Jij ziet waar het werk ligt en vindt het geen probleem dit op te pakken en / of te bespreken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier