(leerling) 1e Monteur touringcar
Olympia
NOORDWIJK ZH, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Een touringcarbedrijf in Noordwijk.

Functieomschrijving

Staat veiligheid bij jou boven alles en zorg jij er dadelijk voor dat de reizigers met een goed rijdend touringcar van a naar b worden gebracht?

Lees dan nu verder! Voor een touringcarbedrijf in Noordwijk zijn wij op zoek naar een fulltime (leerling) 1e monteur.

Om veiligheid voor collega's en reizigers te garanderen, pak jij je verantwoordelijkheden. Tot jouw hoofdtaak behoort het goed laten lopen van alle touringcars.

En loopt het even niet? Dan analyseer jij wat er aan de hand is. Jouw uitgebreide bron van kennis begint al te borrelen bij het ruiken van een complexe storing.

Jij lost ’m op. Reikt jouw kennis nog niet zo ver, maar zou jij wel graag het vak willen leren, dan kun jij ook zéker solliciteren op deze functie.

Diit bedrijf biedt jou namelijk de mogelijkheid om jou op te leiden tot een 1e monteur. Je moet dan natuurlijk wel bereid zijn om eventuele cursussen en opleidingen te gaan volgen.

Functie-eisen

 • Je hebt affiniteit met techniek (liefst ook ervaring met zware voertuigen of elektrotechniek)
 • Je hebt een flexibele instelling
 • Je hebt geen 9.00 tot 17.00 uur mentaliteit
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Tijdelijke met uitzicht op een vast contract
 • Salaris conform cao besloten Busvervoer o.b.v. kennis en kunde
 • Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier