Persoonlijk Begeleider
ASVZ
Udenhout
20 uur geleden

Als persoonlijk begeleider bij ASVZ ben jij het eerste aanspreekpunt voor 3 tot 4 bewoners. Samen met hen, ouders / verwanten en je collega’s stel je een plan met doelen op.

Daarnaast werk je natuurlijk mee op de woning. Kijk jij vooral naar mogelijkheden in plaats van beperkingen? Word dan persoonlijk begeleider bij ASVZ.

Jouw werkzaamheden

Als persoonlijk begeleider bij ASVZ speel jij een centrale rol op de woning. Je observeert de bewoners, wat zie je? Waar worden zij blij van?

Samen met bewoners, ouders / verwanten en collega’s ga je in gesprek om doelen voor de bewoners te stellen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor 3 tot 4 bewoners met een verstandelijke beperking.

Tijdens je dienst zorg je ervoor dat de bewoners op jou kunnen vertrouwen. Je bent betrokken bij het ochtendritueel of vangt de bewoners weer op als ze klaar zijn met dagbesteding.

Je betrekt ze bij de dagelijkse gang van zaken en de huishoudelijke taken op de woning. Wij gaan uit van het samen 100 principe.

Je vult de bewoner aan, zodat je samen op 100% komt.

Maandelijks heb je overleg met je collega’s waarbij je ook input krijgt voor de plannen voor de bewoners die je begeleidt.

Je wordt aangestuurd door een teamleider en geeft zelf sturing aan begeleiders en ondersteunend begeleiders. Samen zijn jullie verantwoordelijk om de beste zorg te bieden aan de bewoners.

Jouw profiel

Als persoonlijk begeleider beschik je over geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen. Omdat je op een woning werkt, werk je zowel overdag als in de avonduren, weekenden en op feestdagen. Daarnaast vragen we :

 • Een afgeronde opleiding SPH, MMZ 4 (uitstroom GHZ), SPW 4.
 • Je kunt goed omgaan met gedragsproblemen en biedt structuur aan de bewoners.
 • Je kunt je vinden in de visie van ASVZ en draagt deze uit.
 • Wij bieden

  Een veelzijdige baan waarbij je samen met je collega’s kijkt naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Verder kun je rekenen op :

 • Een vast dienstverband, wel afhankelijk van je kwalificaties.
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en de doelgroep waarin je komt te werken, in salarisschaal FWG 40 of FWG 45, conform CAO gehandicaptenzorg van maximaal €3.289,-.
 • Een baan voor minimaal 20 uur en maximaal 32 uur, waarbij onze voorkeur uitgaat naar minimaal 28 uur.
 • 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en uiteraard onregelmatigheidstoeslag (ORT).
 • Meerkeuzesysteem voor de secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ons vitaliteitsprogramma. waarbij je deel kan nemen aan diverse activiteiten zoals yoga, CardioBoxing, massages, slaap coaching en tekenen.
 • Doorgroeimogelijkheden naar teamleider of sectormanager.
 • Veel interne en externe scholingsmogelijkheden.
 • Werkplek

  We hebben verschillende vacatures in de regio Udenhout.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier