IT Recruiter
Qualogy
Rijswijk, Zuid-Holland
4 dagen geleden

Wat doe jij in deze functie?

Je weet als geen ander millennials te binden én de ervaring van IT-specialisten op waarde te schatten. Jouw ideeën helpen bij het innoveren van onze arbeidsmarktstrategie.

Ook vind je het leuk om te netwerken en evenementen te organiseren. Bij Qualogy zijn de lijnen kort : je schakelt direct met verschillende businessunitmanagers om hun wervingsbehoefte in kaart te brengen.

Samen met je collega zorg je voor een continue stroom aan hoogwaardige kandidaten. Qualogy vindt dat een geweldige IT Recruiter : weet waar de zoektocht start om de juiste IT-professionals te vinden.

kennis heeft van de IT-markt en een actief netwerk heeft. communicatief sterk is en proactief communiceert. regelmatig het contact met potentiële kandidaten moet onderhouden voor hun commitment.

een empathische onderhandelaar is. en nog belangrijker : een echte teamspeler , die het belangrijk vindt om afspraken en aanbiedingen goed vast te leggen.

Wij bieden : een bovengemiddeld startsalaris goede arbeidsvoorwaarden, zoals 28 vakantiedagen plus 2 extra Q-dagen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, mobiel en laptop.

een leuke en informele werksfeer. volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een innovatieve, open en informele bedrijfscultuur.

mogelijkheden om interessante evenementen te bezoeken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier