Productiemedewerker 2 ploegen, Tilburg
Logistic Force
Tilburg, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij een ervaren productiemedewerker die niet vies is van fysiek werk en in twee ploegen wil werken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Werklocatie : Tilburg

Hoe ziet je dag eruit?

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het produceren van specifiek, op maat gemaakt dierenvoeding voor gezelschapsdieren zoals paarden, konijnen en cavia's.

Je komt te werken in een echt familiebedrijf waarbij er goede sfeer hang met leuke collega's. Als productiemedewerker kom je aan de verpakkingslijn te staan.

Om dit goed te kunnen doen, wordt er ook verwacht dat je als operator aan de slag gaat om het gehele proces van A tot Z te begeleiden.

dit houdt in dat je voerzakken klaarlegt, de machines afstelt en de zakken voer voorziet van een label. Ook wanneer er een voederzak kapot is, moet deze vervangen worden.

Ook is het een belangrijk dat je met een heftruck overweg kunt om je eigen lijn aan te vullen en af te voeren. Veel verantwoordelijkheid en een afwisselende functie dus!

Waar moet je over beschikken?

 • Je moet in het bezit zijn van een geldig heftruckcertificaat
 • Je vindt het niet erg om in twee ploegen te werken
 • Je bent fysiek in orde om zware zakken met voeding te tillen
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Wij bieden jou :

  Een uitstekend salaris en een functie met veel vrijheid in het magazijn. Daarnaast heb je uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid! Werken via Logistic Force betekent een persoonlijk aanspreekpunt op de vestiging.

  Samen met jou gaan we kijken waar jij het beste op je plek zit en welke mogelijkheden er zijn, want bij Logistic Force staat jouw ambitie centraal.

  Verder mag je van ons verwachten : een persoonlijk aanspreekpunt, afspraak afspraak en onze communicatie is helder, transparant en concreet.

  Tot slot spreken wij dezelfde taal, en begrijpen wij wat jou beweegt

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier