Dokters- / tandartsassistent poli Kaakchirurgie
Gelre ziekenhuizen
Apeldoorn
7 uur geleden

Afdeling

Op de polikliniek MKA-chirurgie, locatie Apeldoorn, werkt een enthousiast team. Flexibiliteit staat bij het team hoog in het vaandel.

Op de polikliniek worden spreekuren gehouden, poliklinische ingrepen verricht, röntgenfotos gemaakt en zowel aan de balie als aan de telefoon afspraken gemaakt en vragen beantwoord.

Elke medewerker past zich gemakkelijk aan aan veranderende eisen en omstandigheden. Wanneer er sprake is van ziekte in het team vindt er onderling afstemming plaats over de vervanging, waar iedereen aan bijdraagt.

Er wordt nauw samengewerkt met de kaakchirurgen.

Werkzaamheden

 • Een assistent op de polikliniek kaakchirurgie is inzetbaar op zowel het secretariaat als op de behandelkamers;
 • Op het secretariaat worden patiënten zowel aan de balie als telefonisch te woord gestaan;
 • Daarnaast maakt de doktersassistent röntgenfotos;
 • Zorgt voor de administratieve afhandeling van spreekuren;
 • Tevens wordt er geassisteerd bij behandelprogrammas;
 • Tijdens behandelprogrammas worden taken als steriel assisterend en omloop met elkaar afgewisseld.
 • Functie eisen

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma doktersassistent en / of tandartsassistent (MBO-4 niveau);
 • Je hebt kennis en ervaring in de tandheelkunde;
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent een teamplayer met goede sociale vaardigheden, je kunt prioriteiten stellen, gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken en je kunt goed omgaan met tijdsdruk.

  Je weet van aanpakken bij het assisteren aan de behandeltafel en je kunt de balie en telefoon zelfstandig bemannen.

  Ons aanbod

  De polikliniek MKA-chirurgie biedt een veelzijdige functie binnen een enthousiast team. Wij zoeken een tijdelijke assistent voor 16-20 uur.

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met een marktconform salaris, waarbij je wordt ingeschaald in FWG 40.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet / smartphone of je sportschoolabonnement.
 • Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt.
 • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten.
 • De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

  Organisatie

  Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.

  Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.

  000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg.

  Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema Zorg beter voor elkaar.

  Procedure

  Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. Wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag met het selectieproces.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier