Medewerker Ontbijt Bussum Hilversum
BASTION HOTELS
Bussum, Netherlands
118 dagen geleden

Kom jij 's ochtends vrolijk uit je bed en ben jij die vroege vogel die om 06.00 uur wil starten bij Bastion Hotel Bussum Hilversum?

Vind jij het leuk om voor onze gasten het ontbijt te verzorgen? Dan komen wij graag in contact met jou.

Over Bastion Hotel Bussum Hilversum

Bastion Hotel Bussum is een middelgroot hotel met 64 hotelkamers. Het team van dit hotel bestaat uit 15 medewerkers. Iedere dag zorgt dit team weer voor een zo’n optimaal mogelijk verblijf voor onze gasten.

Doordat iedereen elkaar kent en we veel vaste gasten mogen ontvangen, ontstaat er een knusse sfeer binnen het team en in het hotel.

In Bastion Hotel Bussum Hilversum verwelkomen we vooral zakelijke gasten uit het bedrijfsleven en gasten uit de bouw. In de weekenden ontvangen we juist weer veel gasten die een nachtje weg zijn of lekker een kopje koffie willen drinken in het restaurant na een stevige wandeling in de bossen van Bussum.

Doordat we een kleiner hotel zijn, hebben we veel contact met ons gasten. Ook de variatie aan gasten maakt het werken in hotel Bussum Hilversum erg dynamisch en persoonlijk.

Medewerker Ontbijt hotel Bussum Hilversum in het kort

 • Het serveren van verse koffie en thee tijdens het ontbijt
 • Het bakken van eitjes
 • Het aanvullen en netjes verzorgen van het ontbijtbuffet
 • Het afruimen van de ontbijttafels
 • Het bijhouden van de afwas en het opruimen, schoonmaken en stofzuigen van het restaurant van Bastion Hotel Bussum Hilversum
 • Wat voor medewerker Ontbijt zoeken wij?

  Wij zoeken een aanpakker die representatief is en graag de handen uit de mouwen wil steken. Je vindt het leuk om met gasten contact te maken, ze te verzorgen en om met een stapje harder te lopen.

  Je overtreft de verwachtingen van de gast.

  Must-haves medewerker Ontbijt Bastion Hotel Bussum Hilversum

 • Een echt ochtendmens met een goed humeur
 • Jij wordt vrolijk van het serveren van een heerlijk, vers en uitgebreid ontbijt aan mensen
 • Werkt graag in teamverband met een hands-on mentaliteit
 • Gastvrij en pro-actief
 • Bent graag onder de mensen
 • Werkomgeving van medewerker Ontbijt

  De manager van de shift is jouw eerste aanspreekpunt. Daar kun jij je vragen aan stellen en mee overleggen. Als je oproepkracht bent bij Bastion Hotels dan spreken wij in overleg de werkdagen af.

  Deze kun jij bij je sollicitatie ook al aangeven. Daarnaast heb je als medewerker Ontbijt afwisselende baan in een jonge, informele en sterk groeiende organisatie.

  Heb jij geen problemen met vroeg op staan? Vind je het leuk om de gasten te voorzien van een heerlijk ontbijt? Dan ben jij degene die we zoeken! Het gaat om ochtenddiensten van 06 : 00 uur tot 10 : 00 uur, doordeweeks en / of weekend, de uren zijn in overleg vast te stellen.

  Graag in je sollicitatie aangeven welke dag(en) je beschikbaar bent.

  Benieuwd naar de ervaringen van huidige medewerkers over hun functie en ontwikkelingstraject? Lees het via https : / / www.

  werkenbijbastionhotels.nl / blogs /

  URL >

  https : / / www.youtube.com / embed / 8kN7WnSgwxo?rel 0&autoplay 0&controls 1&fs 1&showinfo 1 iFrame #1 ends here

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier