Service Engineer
MW Instruments BV
Almere, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

MW Instruments BV zoekt een Service Engineer te MBO geplaatst op 10-09-2020 Service EngineerBen jij onze nieuwe Service engineer stationaire gasdetectiesystemen?

MW Instruments levert, repareert & kalibreert handmeters, dataloggers en gasdetectiesystemen. Dit doen we vanuit Almere, voor installateurs in heel Nederland, en er is een plek in ons team vrijgekomen.

Je voert service-, onderhouds- en kalibratiewerkzaamheden uit aan gasdetectiesystemen voor HVAC, klimaat, koel- en verwarmingstechniek, bij bestaande klanten, op locaties door heel Nederland.

Daarnaast ondersteun je je technische collega’s in de binnendienst. Je richt je met name op de merken Bacharach en Dalemans.

Dit is een zelfstandige functie, maar het teamgevoel is zeker aanwezig, je staat er niet alleen voor.Ons verlanglijstje : Je hebt een MBO-elektrotechnische opleiding (of vergelijkbaar)Je bent in het bezit van Rijbewijs BJe spreekt en schrijft goed Nederlands en EngelsCommerciële interesse, we zoeken iemand die niet alleen maar uitvoert, maar ook kritisch en creatief meedenkt om zo verbeteringen door te voerenJe bent woonachtig in een straal van 50 km.

van AlmereWat bieden we je?Bij ons kun je rekenen op een afwisselende baan in een informele werkomgeving. We bieden je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder auto van de zaak, laptop, mobiele telefoon, opleidingen & trainingen, collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Harold Mulder (tel. 06 - 13 13 23 42).Interesse in de functie van Service Engineer bij MW Instruments BV regio ?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier