Procestechnicus
Itho Daalderop
Tiel, NL
2 dagen geleden

Analytisch met een praktische instelling’’

Het optimaliseren van productieprocessen, precies, dat is jouw uitdaging! Een veelzijdige functie waarin jij op projectmatige wijze veranderingen aanbrengt in onze technische processen.

Snel schakelen? Dat is voor jou geen probleem! Ben jij iemand die mensen kan motiveren en aansturen zodat projecten op een juiste manier kunnen worden geïmplementeerd? Aangenaam!

Jouw speelveld

Welkom op de afdeling Productietechniek. Samen met jouw collega’s ga jij nieuwe productiemiddelen en lijnen ontwikkelen en beheren.

In deze functie werk je nauw samen met de afdeling Technische Dienst, Productie en Innovatie.

Hoe jij van toegevoegde waarde gaat zijn?

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren, analyseren en verbeteren van onze productiemiddelen en -processen.

Het doel : het productieproces zo efficiënt mogelijk inrichten en laten draaien. Dit doe je door :

 • Betrokken te zijn bij de begeleiding en implementatie van investeringen in nieuwe productiemiddelen, -lijnen en -processen;
 • Op de hoogte te blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen om zo verbetermogelijkheden binnen bestaande processen te kunnen doorvoeren;
 • Gebruikte gereedschappen aan te (laten) passen en te onderhouden zodat deze goed toepasbaar zijn in onze eigen productie;
 • De afdeling innovatie te adviseren over de maakbaarheid van producten in relatie tot het proces;
 • Contact te onderhouden met leveranciers om zo projecten tijdig af te kunnen ronden;
 • Te zorgen voor een juiste kennisoverdracht naar productiemedewerkers en de afdeling Technische Dienst zodat productieprocessen op de juiste manier worden uitgevoerd.
 • Stap jij aan boord?

  Het enige wat je hoeft te doen is de volgende stap te zetten.

  Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Albert van Loon (Manager Productietechniek) via vacature cflholding.

  nl of 010 4278 507. Maar je kunt ook op onze websites kijken.

  www.ithodaalderop.nl www.klimaatgarant.nl

  Climate for life, heb jij het in je?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier