Testcoördinator SAP
sQout
Amsterdam, NL
1 dag geleden
source : ICTerGezocht.nl

Ben jij de testcoördinator die complexe processen overziet en graag een uitdaging aan gaat? Wil jij werken aan een digitale transformatie voor een snelgroeiende start-

up in Amsterdam? Dan is dit wellicht de opdracht voor jou!

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een testcoördinator die stevig in zijn schoenen staat. Jij zult bouwen aan een snelgroeiend platform voor een grote internationale distributeur.

Jij draait zelf mee in de GAT teams in Nederland, en daarnaast coördineer jij de testen met de stakeholders in het buitenland.

Als testcoördinator krijg jij veel te maken met cultuurverschillen. Jij bent flexibel en in staat te begrijpen hoe je met andere landen samenwerkt, maar houd je eigen doel voor ogen.

Functie-eisen : Gevraagd :

Gevraagd :

 • Heeft ervaring met testcoördinatie in SAP / ERP omgeving;
 • Heeft ervaring in een Agile / DevOps omgeving;
 • Ervaring met test automatisering is een pré;
 • Is stressbestendig en beschikt over uitstekende organisatorische skills.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier