IT Support Specialist
United Rentals
Zevenbergschen Hoek, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als IT Support Specialist zorg jij ervoor dat de eindgebruikers tevreden zijn over het gebruik van hun IT middelen. Over het algemeen bestaat je dag uit de volgende werkzaamheden : Eerstelijns support : Het bieden van eerstelijns support inzake telefonie aan alle medewerkers in Europa.

Tweedelijns support : Het bieden van tweedelijns support aan alle medewerkers in Europa middels het helpdesk ticket systeem.

Je zorgt tezamen met de eerstelijns support in Amerika dat alle IT-gerelateerde vragen van eindgebruikers in Europa worden opgelost.

In het wekelijks overleg met IT collega’s in Amerika werk je samen aan openstaande punten en structurele verbeteringen. Installatie hard- en software : Het installeren van Dell laptops en iPads voor alle Europese eindgebruikers, zowel vernieuwen als vervangen van hardware.

Ondersteunen van de inzet van mobiele telefonie, zowel Apple als Android. Het organiseren van reparatie, vervanging en vernietiging van hardware.

Administratie : Het bijhouden van gedetailleerde administratie van de apparaten (inclusief documentatie). Overige werkzaamheden : Het opstellen van gebruikershandleidingen alsmede het ondersteunen van de ICT Manager waar nodig.

Wie ben jij? Om deze functie goed te kunnen vervullen, vragen we een afgeronde MBO opleiding binnen het vakgebied en meerdere jaren werkervaring.

In deze zelfstandige functie is het belangrijk dat je brede kennis hebt van de diverse facetten van IT. Je bent nauwkeurig in de uitvoering van de administratie en kunt op een goede manier communiceren met de eindgebruikers en met jouw collega’s in Amerika.

Je bent een echte probleemoplosser met een hands-on mentaliteit. Vanwege de internationale omgeving is het belangrijk dat je vloeiend Engels spreekt.

Je komt te werken in een omgeving waarin je voor een groot deel van de werktijd alleen op de afdeling zult werken. Natuurlijk heb je collega’s van andere afdelingen om je heen, maar je werkt zeer zelfstandig en jouw manager zal maar een gedeelte van de tijd fysiek aanwezig zijn.

Wat hebben we jou te bieden? United Rentals biedt je een uitdagende functie binnen een internationale, servicegerichte en gezellige werkomgeving waar ruimte is voor initiatieven.

Jouw mening en vernieuwende ideeën worden gewaardeerd. We investeren in jouw persoonlijke groei door middel van relevante trainingen.

We besteden veel tijd aan een gedegen inwerktraject wat ervoor zorgt dat je een goede basis meekrijgt als start van jouw loopbaan bij United Rentals.

We bieden je daarnaast het volgende : Een marktconform salaris 30 vakantiedagen Goed pensioen (op maat) Hoe kun je solliciteren?

We ontvangen jouw sollicitatie graag via onze website www.unitedrentals.com.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier