Civiele Techniek Starter
bouwhuysch
Tilburg, NL
19 uur geleden

De aanbestedingskalender ziet er goed uit bij onze opdrachtgevers. Echter komen de projecten niet zomaar aanwaaien. Hier zit altijd een intensief proces vooraf aan vast.

De tenderfase! Hier ga jij als starter civiele techniek in meedraaien. Alle contractvormen kom jij tegen. RAW, D&C, E&C, EMVI et cetera.

Je bestudeert documenten en tekeningen, bepaalt hoeveelheden, denkt mee over de fasering en uitvoeringswijze en je gaat aan de slag met het plan van aanpak.

Op deze manier kom jij als starter civiele techniek erachter waar je kracht ligt. Wil jij als ingenieur tot nieuwe inzichten komen en carrièrekansen opdoen binnen de civiele techniek?

Jouw skills

 • Afgeronde opleiding HBO Civiele Techniek;
 • Enthousiast en gemotiveerd om te beginnen aan zijn of haar carriere;
 • Durft de uitdaging aan te gaan.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever behoort tot de top 5 infra aannmers van Nederland. De projecten zijn multidisciplinair, hebben veelal een omvang vanaf 10 miljoen euro en hebben meestal EMVI als gunningscriterium.

  Naast de grote werken, verwerft het bedrijf bewust ook werken in de regio's om hiermee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen.

  In de afgelopen jaren is de naam gevestigd door succesvol bij te dragen aan in het oogspringende en prestigieuze werken.

  Interesse en de capaciteiten? Wij handelen snel en effectief. Ontdek het zelf. Om te beginnen via een kennismakingsgesprek.

  Benefits - Civiele Techniek Starter

  Tijden veranderen. Waar het een jaar geleden nog belangrijk was reiskostenvergoeding en een leaseauto te ontvangen, (deze horen uiteraard bij de functie) zien we nu een verandering in de manier van werken.

  Thuiswerken , flexibiliteit in werktijden en online meetings met collega’s, dit zijn allemaal onderwerpen die nú belangrijk zijn om over na te denken.

  Bij bouwhuysch denken wij hier graag over mee en zorgen we ervoor dat dit goed afgestemd wordt met onze opdrachtgevers maar juist ook met jou.

  Naast natuurlijk een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden , willen wij ervoor zorgen dat jij zo goed mogelijk aan de slag kan.

  Denk aan : het creëren van een goede thuiswerkplek, een sport abonnement, onkostenvergoeding voor het thuiswerken, het volgen van online trainingen en hetgeen jij nog meer nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen.

  Mis je bepaalde capaciteiten of wil je je juist verder ontwikkelen als starter civiele techniek. Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke groep ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de € 2700,- en € 3100,- bruto per maand.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier