Montage medewerker
Hoop 4 EU
Tholen, NL
2 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor onze opdrachtgever in Tholen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Montage Medewerkers!

De opdrachtgever

Onze opdrachtgever is gevestigd te Tholen en is een Europese fabrikant van entresolvloeren en koudgevormde staalprofielen.

Zij vervaardigen en monteren staalprofielen vanaf ontwerp.

De functie :

 • Als montage medewerker ben jij verantwoordelijk voor montage aan de staalprofielen. Je bent werkzaam in de werkplaats waarbij je de staalprofielen krijgt aangeleverd vanuit je collega’
 • s. Het werk bestaat uit slijpen, branden, opmeten en samenstellen. Daarnaast bestuur jij de lasrobot om de profielen aan elkaar te bevestigen via de juiste coö
 • rdinaten. Het is belangrijk dat je beschikt over technische inzicht en tekeningen kunt lezen, omdat je vanuit een ontwerp zult gaan werken.

  Wat zoeken wij

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met montage werkzaamheden
 • Je bent in het bezit van een geldige VCA certificaat
 • Je bent flexibel en vind het niet erg om in wisselende diensten te werken (dagdienst, avonddienst of ploegendienst)
 • Je beheerst de Engelse en / of Nederlandse taal
 • Wat bieden wij :

  HOOP 4 EU B.V. verzorgt uitzending en werving & selectie van vakkundig personeel voor functies binnen techniek, metaal, bouw, logistiek, onderwijs en office.

 • HOOP 4 EU B.V. heeft een uitgebreid en branche specifiek netwerk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dit levert zowel snellere &
 • flexibele plaatsingen van kandidaten en maatwerkoplossingen. Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving en een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een grote organisatie.

  Een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd. HOOP 4 EU biedt een marktconform salaris en vergoedt jouw reiskosten.

  Interesse?

  Herken jij jezelf in deze functie en wil jij aan de slag? Wij ontvangen dan graag je cv via jobs hoop4.eu

  Na ontvangst van je cv zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en samen met jou het werk, je wensen en je werkervaring bespreken.

  Een proefdag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Wil je meer informatie over de vacature? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op 0180531191.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier