Traineeship Civiele Techniek
Heijmans
Rosmalen, NL
5 dagen geleden

Samen bouwen aan jouw ambitie

Bij Heijmans begint iedereen zijn carrière als Trainee. Aan de hand van jouw ambitie bepalen we samen of je direct aan de slag gaat in een specifieke functie, óf dat je gedurende anderhalf jaar drie keer rouleert van baan.

De een weet namelijk al precies wat zij / hij wil doen en welke functie daar bij hoort. Dan gaan we direct samen aan de slag om die ambitie waar te maken.

De ander vindt het prettig om tussen een aantal banen te rouleren om erachter te komen wat het beste past. In dat geval ga je drie periodes van een half jaar (in totaal dus anderhalf jaar) in drie verschillende functies aan de slag.

Je kunt rouleren binnen één bedrijfsonderdeel of tussen verschillende bedrijfsonderdelen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je eerst op een projectlocatie of regiokantoor aan de realisatie van een project werkt als uitvoerder, dat je daarna een half jaar op het hoofdkantoor in Rosmalen ervaring opdoet tijdens de verwervingsfase van een project en dat je vervolgens bij een van onze specialistische bedrijfsonderdelen aan de slag gaat.

Het opleidingsprogramma

Samen met je collega-trainees van de verschillende bedrijfsstromen volg je een leerzaam opleidingsprogramma van een jaar.

Om ervoor de zorgen dat jij een goede start maakt, krijg je een combinatie van functiespecifieke cursussen aangeboden, gecombineerd met trainingen op het gebied van o.

a. projectmanagement, contractmanagement en communicatie.

Behalve kennis en kunde is er binnen het traineeship veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een mentor die je begeleidt en bij wie je terecht kunt voor vragen en advies.

Je hebt veel contact met andere trainees binnen Heijmans tijdens de opleidingsdagen en intervisiebijeenkomsten. Daarnaast ga je bij elkaar op projectbezoek, zo kun je live zien waar je collega's mee bezig zijn.

Jullie gaan als groep een nieuwe uitdaging aan en weten elkaar te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Via deze contacten en diverse collega's binnen Heijmans, leer je je toekomstige collega’s goed kennen.

Jezelf ontwikkelen gaat immers veel beter als je dat met hulp van anderen doet.

Wat jij meebrengt

Jij bent (bijna) in het bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Civiele Techniek (Civil Engineering, Construction Management & Engineering).

Je bent nieuwsgierig naar wat je op de arbeidsmarkt te wachten staat en je kunt niet wachten om te ontdekken welke functie het beste bij jou past.

Initiatiefrijk, doortastend en resultaatgericht zijn competenties die jou beschrijven. Daarnaast schiet jij niet snel in de stress en heb je een goed organisatievermogen.

Interesse?

Je kunt het hele jaar starten als Trainee. Het opleidingsprogramma van het Traineeship start twee keer per jaar : in februari en in september.

Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Willem Peters via : 06-23151803 of wpeters2

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier