Allround Tandartsassistent
DentalMatch
Veenendaal
4 dagen geleden

Bedrijfsprofiel :

Voor een centraal gelegen praktijk in Veenendaal zijn wij op zoek naar een allround tandartsassistent voor 4 tot 5 dagen per week.

Het team bestaat uit ruim 30 personen, waaronder (gespecialiseerde) tandartsen, mondhygiënisten, een KPT-er, (paro-)preventieassistenten, tandarts- en sterilisatieassistenten en ondersteunend personeel.

Naast algemene tandheelkunde richt de praktijk zich ook op kindertandheelkunde, orthodontie en implantologie. De praktijk is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Functieprofiel :

Als allround tandartsassistent ondersteun je de tandarts en eventueel ook andere tandheelkundige professionals. Samen zorg je ervoor zo efficiënt en effectief mogelijk de patiënten de juiste zorg te bieden.

In opdracht van de behandelaar voer je taken / voorbehouden handelingen uit, zoals het maken van afdrukken, röntgenfoto's, etc.

Je voert je werkzaamheden uit met inachtneming van de geldende protocollen en richtlijnen. Indien nodig draag jij zorg voor de sterilisatie van de instrumentaria en behandelkamers en verricht jij ook baliewerkzaamheden.

Doordat jij meerdere verantwoordelijkheden draagt ben jij een onmisbaar teamlid binnen deze praktijk.

Functie-eisen :

 • Gediplomeerd of ervaren tandartsassistent;
 • Een goede beheersing van de Nederlands taal;
 • Je bent op de hoogte van de laatste protocollen en richtlijnen;
 • Ervaring met Exquise is een pré;
 • Je bent 4 tot 5 dagen per week beschikbaar.

  Aanbod :

  Je komt te werken in een professioneel team. Uiteraard biedt de praktijk goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier