Kredietadviseur Particulieren
careercontrol
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

INGGroep N.V. is een wereldwijd opererende financiële instellingvan Nederlandse oorsprong. ING isin 1991 ontstaan uiteen fusie tussen Nationale-Nederlanden ende NMB Postbank Groep.

De nieuwe naam InternationaleNederlanden Groep werd al snel ingekort tot I-N-G, waarna deonderneming besloot om haar statutaire naam te veranderenin ING Groep N.V.

Wat is kenmerkend voor hetwerken bij de ING?

Agile werken :

Met je team bepaal je elke dag opnieuw welkewerkzaamheden aan het einde van de dag afgerond moeten zijn; wegaan niet eerder naar huis dan dat het afgesproken werk klaar is.

Bovendien spreek je met elkaar af wie die dag precies wat gaatdoen. De taakverdeling kan elke dag verschillen. Het gaat erom dathet werk goed en op tijd gedaan wordt.

Soms zal het werkaanbodgedurende de dag afwijken van wat we hadden ingeschat. Weverwachten dan dat je hier met je team goed op inspeelt.

Deze manier van werken betekent dat je binnen een dag op hetene moment vooral telefonisch contact hebt met klanten en dat jehet andere moment vooral bezig bent om klantverzoeken netjes insystemen te verwerken of een klantverzoek beoordeelt.

Dit maakt jewerk enorm afwisselend.

Functieomschrijving

AlsKredietspecialist richt je je op het analyseren en beoordelen vanfinancieringsvraagstukken van voornamelijk particuliere klanten ophet gebied van : Commercieel Verhuurd Onroerend goed, Terbeschikking stelling, Partnerfinancieringen en Consumptievefinancieringen.

Je bentverantwoordelijk voor :

 • Meerdere (complexe) debetwerkstromen
 • Het juist adviseren van de klant m.b.t.hoogwaardige financieringsvraagstukken
 • Het schrijvenvan kwalitatief hoogwaardige kredietvoorstellen
 • Functie-eisen

  Wieben jij? Je hebt kennis en ervaring op het gebiedvan kredietverlening en je hebt een intrinsieke drive om klantenoptimaal te bedienen.

  Daarbij beschik je over een commerciëleinstelling en overtuigingskracht om je kredietvoorstellen op basisvan inhoudelijke argumenten te verantwoorden.

  Tevens ben je instaat om de klant telefonisch uitmuntend van dienst te zijn. AlsSuper 7 teamlid ben je mede verantwoordelijk voor alle activiteitenvan het team en werkt indien nodig team overschrijdend.

  Daarnaast herken je jezelf in hetvolgende profiel :

 • Je hebt HBO niveau
 • Je bent in bent in bezit van 4 WFT’s (Basis,Consumptief, Hypothecair, Vermogen) & Mifid IIInformeren
 • Je hebt aantoonbare ervaring(1-5 jaar) met kredietverlening
 • Affiniteit met het financieren Commercieel Verhuurd OG,partnerfinancieringen en consumptieve financieringen aanParticulieren is een pre.
 • Ook hebje ervaring met DGA’s en zelfstandigen

 • Jebent sterk in probleemanalyse en oordeelsvorming,overtuigingskracht en samenwerken.
 • Je bentin staat om kwalitatief goede adviesgesprekken tevoeren.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Ontwikkeling endoorgroei

  Binnen Careercontrol realiseren we ons dat we voor kwalitatieve groei steedsmoeten zorgen dat we de beste mensen op de juiste plek hebben.

  Daarom investeren we in jouw persoonlijke doorgroei enontwikkeling. Maar we verwachten ook dat je hierin zelf initiatiefneemt en jezelf altijd op de hoogte houdt van actueleontwikkelingen binnen je vakgebied en jezelf blijftverbeteren.

  Wat bieden wijjou?

  Je werkt bij dé specialist op hetgebied van (tijdelijke) capaciteit binnen verschillende niches : Career Control biedt je een uitdagende positie, een uitstekendsalaris en eigentijdse arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier