Vakantiekrachten in de zorg
De Pieter Raat Stichting
Heerhugowaard
2 dagen geleden

WIJ ZOEKEN VAKANTIEKRACHTEN IN DE ZORG!

Wil je het schooljaar even lekker achter je laten en aan het werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Pieter Raat zorgt goed voor de cliënten maar ook voor de medewerkers. Werken bij Pieter Raat heeft veel voordelen, namelijk :

 • Je kunt zelf bepalen wanneer en hoeveel uren je werkt;
 • Je kunt afwisselend werken bij verschillende afdelingen / locaties;
 • Je kunt vakantiewerk verrichten waar je er echt toe doet en kunt bijdragen aan meerdere mooie dagen van onze cliënten;
 • Last but not least. Wij zoeken regelmatig flexwerkers dus mogelijk houdt je een toffe bijbaan over aan dit vakantiewerk!
 • Ben je in het bezit van een diploma helpende, helpende plus, verzorgende of verpleegkundige of bezig met een van deze opleidingen?

  Je kunt direct instromen in een van onze zorgteams!

  Het salaris is afhankelijk van je opleiding (bezig of afgeronde zorgopleiding) op basis van de CAO. Daarnaast ontvang je na afloop van de vakantiewerkperiode als extra een cadeaubon van € 10,- per gewerkte week met een maximum van € 60,- .

  Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Neem contact op met Eveline Kaandorp, personeelsadviseur via e.kaandorp dprs.

  nl of solliciteer direct via www.dprs.nl / over ons / vacatures.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier