Open sollicitatie / Unsolicited application
BEUMER Group
Ede, Netherlands
12 uur geleden

Beschrijving van het bedrijf

Transporteren, laden, palletiseren, verpakken, sorteren en distribueren - BEUMER Group ontwikkelt en produceert high-tech intralogistieke systemen voor de wereldmarkt.

Het bieden van innovatieve oplossingen, uitstekende industriële kennis en het continue ontwikkelen van kennis en vaardigheden, kenmerkt onze medewerkers.

Wij ondersteunen deze hoge normen met een cultuur van vertrouwen, teamwork, respect en persoonlijke ontwikkeling. Ons gezamenlijke doel is het implementeren van bijzondere en vernieuwende projecten, dichtbij maar zeker ook wereldwijd.

Functieomschrijving

Indien er voor u geen relevante vacatures zijn, nodigen wij u toch uit om een open solliciatie te uploaden. Wij nemen contact met u op als wij in de toekomst een vacature hebben, die aansluit bij uw profiel.

Bedankt voor uw interesse in BEUMER Group.

Ik ben geïnteresseerdPrivacybeleid

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier