Begeleider ochtendgebeuren
Give a Day
NL
3 dagen geleden

Your volunteer experience

De vrijwilliger heeft voeling met jongeren, voornamelijk -12jarigen, kan structuur bieden, zorg geven en zelfstandig werken.

De vrijwilliger zorgt voor een aangenaam verloop van de ochtend, neemt initiatieven en gaat in contact met de jongeren. De aanwezigheid van de vrijwilliger zorgt voor een warm en positief klimaat in de leefgroep en zorgt dat jongeren naar hun eigen school kunnen gaan.

This vacancy is running

Content volunteer vacancy

Tijdens het schooljaar sta je van maandag tot en met vrijdag mee in voor het begeleiden van de jongeren bij het ochtendgebeuren, van 7u tot 10-

11u. De jongeren wekken, aankleden en wassen, ontbijten, brooddoos maken en de -12jarigen naar de school brengen. Daarnaast volgt de vrijwilliger ook enkele huishoudelijke taken op zoals de aankoop van brood en beleg en de algemene orde in de leefgroep.

 • Enthusiastic
 • Fixed or recurring engagement
 • Responsible
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier