Interim HR business partner bij YACHT (vaste baan)
YACHT
Amersfoort
1 dag geleden

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Vind jij het fantastisch om diverse opdrachten te vervullen bij verschillende bedrijven en toch de zekerheid te hebben van een contract?

Wil jij je continu blijven ontwikkelen en organisaties helpen aan een 'futureproof' HR beleid? Dan is de rol van (aankomend) interim HR business partner bij Yacht zeker iets voor jou.

Als interim HR business partner werk je vanuit jouw dienstverband bij Yacht op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers aan strategische HR vraagstukken en maak jij het verschil in deze organisaties.

Bij onze toonaangevende opdrachtgevers, denk aan : Achmea, Danone, Unilever, Rabobank, ABN Amro, NS, Philips, FrieslandCampina en Alliander, kun jij de stappen binnen jouw carrière zetten die je verder gaan brengen.

Door de veelzijdigheid aan opdrachtgevers en opdrachten, is deze rol een ontwikkelpad op maat en daarmee een boost voor jouw ontwikkeling! Dit alles met het voordeel van de vaste omgeving, goede arbeidsvoorwaarden en het netwerk van Yacht!

Functie-eisen

De arbeidsmarkt is dynamisch, daar moet je goed op kunnen anticiperen. Yacht helpt jou hierbij : door je te laten groeien in kennis én als persoon.

Werken bij Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf te ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn deskundig, verbindend en daadkrachtig .

Als HR business partner maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers. Binnen HRM ben jij de kartrekker Je signaleert trends in de profit markt van HRM, weet welke vragen er spelen bij de top opdrachtgevers van Nederland en acteert als gelijkwaardig gesprekspartner.

Jij begrijpt als geen ander dat organisaties digitale transformatie nodig hebben om te overleven en dat dit vraagt om een grote wendbaarheid en adaptief vermogen van medewerkers.

De rol van HRM als vakgebied wordt steeds strategischer en steeds sterker adviserend. Door jouw ervaring en kennis hierin zien opdrachtgevers jou als een echte adviseur en partner.

Daarom herken jij je in het volgende profiel :

 • Jij bent ambitieus, resultaatgericht, gedreven en een echte netwerker
 • Jij bent in het bezit van een HBO of WO diploma richting HRM, organisatiewetenschappen of bedrijfskunde
 • Jij hebt ca. 3-5 jaar ervaring als HR business partner of vergelijkbaar
 • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Het is een pré als je ervaring hebt binnen een internationale corporate omgeving.
 • Jij wilt je verder ontwikkelen tot een echte professional in het HR vakgebied en in verschillende opdrachten bij diverse organisaties nieuwe ervaringen opdoen en jouw kwaliteiten optimaal inzetten.
 • Vanuit jouw vakmanschap snap jij precies wat er moet gebeuren om onze opdrachtgevers verder te helpen. Je gaat snel tot actie over en brengt met je bevlogenheid en enthousiasme anderen ook in beweging.
 • Yacht professionals zijn deskundig, verbindend en daadkrachtig, met een plus.
 • Je bent woonachtig in de regio regio Utrecht / Amersfoort
 • DE VOORDELEN VAN YACHT

 • Werken voor toonaangevende organisaties
 • Veelzijdige uitdagende opdrachten
 • Veel mogelijkheden voor kennisdeling
 • Samenwerken met de beste professionals
 • Een open cultuur en een inspirerende werkomgeving
 • Versterking van je netwerk
 • Arbeidsvoorwaarden

  Yacht biedt jou een uitdagende en dynamische baan waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Je kunt hierbij rekenen op een mooi salaris van EUR 3500 - 4200 per maand (obv 40u / wk), een bonusregeling en de mogelijkheid tot een leaseauto.

  YACHT begeleidt jou in het opstellen en uitvoeren van je persoonlijk ontwikkelingsplan , om samen te blijven werken aan jouw ambitie.

  Er zijn ruime mogelijkheden om vakgerelateerde opleidingen en cursussen te volgen via de Yacht Academy . Ook kun je in onze 'Futurizing HR kenniskringen' participeren of een projectleidersrol op je nemen.

  Daarnaast kun je regelmatig deelnemen aan inhoudelijke kennissessies om kennis op te doen, jouw collega's te ontmoeten en te netwerken.

  Bedrijfsinformatie

  Wil jij samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties?

  Dan willen we jou graag leren kennen!

  YACHT is dé organisatie van en voor professionals. Wij bieden uitdagend werk bij inspirerende organisaties. Werken bij Yacht betekent toegang tot ons netwerk.

  In dit netwerk ontmoet je professionals die net zo zijn als jij. Om kennis en ervaringen te delen. Om samen verder te komen.

  Sluit jij je bij ons aan?

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier