Tekenaar Elektrotechniek (industrie)
Werk en Vakmanschap
Emmen, Netherlands
6 dagen geleden
source : Werk en Vakmanschap

Functieomschrijving

Word jij vrolijk van het ontwerpen en berekenen van elektrotechnische installaties? Wij zijn op zoek naar een Tekenaar E die zowel individueel als in teamverband goed kan functioneren.

Hoewel je zelfstandig werkt, zorg jij er samen met een leuk team aan collega’s voor dat alle installaties op de juiste manier worden uitgewerkt.

Het uitwerken van deze installaties gebeurt volgens de geldende normen en wensen van de klant. Vanzelfsprekend is hierbij de kostprijs niet onbelangrijk.

Van het begin van een project tot en met de oplevering en ingebruikname draait het om jouw werk. Hierdoor is het van essentieel belang dat jij accuraat en resultaatgericht te werk gaat.

Binnen deze functie werk je voornamelijk aan grote en uitdagende projecten binnen de industrie en machinebouw. Ga jij graag uitdagingen aan, dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

 • Je hebt een diploma MBO 4 / MTS richting Elektrotechniek
 • Werkervaring als tekenaar is geen must, een goede motivatie wel!
 • Ervaring met Autocad is een pré
 • Nogmaals; jouw motivatie om een goede tekenaar te worden / zijn is het belangrijkste!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier