Winkelmedewerker
Action Nederland B.V.
Drenthe (NL)
55 dagen geleden

JIJ ZOEKT DE IDEALE BIJBAAN?

Werk je bij Action dan heb je de leukste bijbaan. En belangrijk, want door jouw inzet gaan onze klanten met een tas vol en een grote glimlach naar huis.

Jij zorgt dat onze schappen netjes gevuld zijn met producten die het leven van onze klanten leuker en makkelijker maken.

Ons assortiment wisselt sterk, elke dag dat je werkt word ook jij verrast met ons nieuwe assortiment. Dat maakt werken bij Action zo leuk!

DIT MAG JE VERWACHTEN VAN EEN BIJBAAN BIJ ACTION

Je kan elke dag bij ons aan de slag, al vanaf 4 uur per week. We bieden flexibele werktijden. In overleg plan jij welke uren het beste passen in jouw drukke sociale agenda.

Je krijgt een bijbaan contract van maximaal 12 uur en elke minuut die je werkt wordt uitbetaald. Je werkt in een topsfeertje met fijne collega’s en als je wil kan je samen met een vriend(in) aan de slag.

DIT GA JE (SAMEN) DOEN

Samen sta je voor de belangrijke taak de winkel netjes en gevuld te houden, zodat onze klanten niet misgrijpen. Dagelijks komt er nieuwe voorraad binnen die meteen de winkel in kan of netjes opgeborgen wordt in het magazijn.

Daarnaast help je klanten bij het vinden van hun favoriete artikelen. En ben je regelmatig in het weekend beschikbaar? Dan werk je ook achter de kassa (vanaf 16 jaar).

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier