Projectleider Integraal Beheer De Bilt
Grontmij
De Bilt, Netherlands
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Onze klanten staan voor steeds grotere uitdagingen op het gebied van beheer van de openbare ruimtes. De behoefte aan grip op beheer, integratie van thematische ontwikkelingen zoals klimaatbestendigheid, circulaire economie, assetmanagement en duurzaamheid.

Zij vragen ons om met hen te komen tot duurzame en omgevingsbewuste keuzes. Per 1 april 2017 is er door ons een nieuw team IBOR samengesteld die zich volledig toelegt op het beheer van de openbare ruimte.

Hiervoor zoek ik ervaren en commercieel gedreven adviseurs (in Alkmaar, De Bilt, Eindhoven, Groningen en Rotterdam). Ben jij de energieke en vernieuwende collega die een bijdrage levert aan de groeiambitie van ons team?

Heb jij de ervaring en kennis die daarvoor nodig zijn? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.

Teammanager IBOR

Als Projectleider Integraal Beheer maak je onderdeel uit van het nieuwe team IBOR’. Door de toenemende klantvraag hebben wij ervoor gekozen in april 2017 een team op te richten specifiek gericht op toekomstbestendig integraal beheer.

Als projectleider krijg je de verantwoordelijkheid voor een grote verscheidenheid aan mono- en multidisciplinaire projecten.

Hierbij werk je in projectteamverband aan beheervraagstukken bij overheden. Je werkzaamheden zijn gericht op een specifieke asset of meer van strategische aard om grip te krijgen op de kapitaalgoederen.

Er wordt gewerkt met onze eigen beheersoftware Obsurv’, waar een sterk groeiende vraag naar is. Met deze software worden gegevensbeheer, plannen en begroten gecombineerd.

Je zal dit programma gebruiken voor het maken van adviezen met betrekking tot kwaliteit en risico gestuurd beheer en de voorbereiding van (onderhouds-)werkzaamheden.

In de rol van projectleider stuur je projectmedewerkers aan en geef je begeleiding. Ook heb je een belangrijke taak als het gaat om het coachen van jonge collega’s.

Kennisuitwisseling heb je hoog in het vaandel staan. Daarnaast ben jij naar buiten toe één van de gezichten van team IBOR.

Je stopt energie in het verwerven van nieuwe projecten en het onderhouden en uitbouwen van onze klantrelaties. We vinden het zeer belangrijk dat onze adviezen naadloos aansluiten op de vraag en wens van de klant.

Wij verwachten dan ook dat je vanuit je inhoudelijke expertise kansen in de markt weet te ontdekken en deze aangrijpt.

Afhankelijk van je woonplaats kan je werklocatie Groningen, Eindhoven, Alkmaar, De Bilt of Rotterdam zijn.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting bijvoorbeeld Tuin- en Landschapsinrichting, Civiele Techniek of HAS en daarnaast 5 jaar relevante werkervaring op gebied van IBOR / Assetmanagement;
 • Je hebt affiniteit met software en beheersystemen;
 • Je hebt een ondernemende instelling, bent praktisch en oplossingsgericht;
 • Je kan zelfstandig werken en je hebt een commerciële drive;
 • Je bent analytisch sterk en hebt gevoel voor verhoudingen op bestuurlijk en ambtelijk niveau.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier