Steward (Evenementen)
Recruitnow
Amsterdam, Nederland
13 dagen geleden
source : Twiglers

GEZOCHT : STEWARD TIJDENS EVENEMENTEN IN DE JOHAN CRUIJFF ARENA Als steward bij de Johan Cruijff Arena ben je hét visitekaartje van deze unieke locatie! Ben jij enthousiast en wil jij bezoekers informeren, controleren en begeleiden?

Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Voor deze functie zoeken we vriendelijke gastheren en -vrouwen die stevig in hun schoenen staan.

Jij bent hét aanspreekpunt voor de bezoekers, maar durft ook mensen aan te spreken op het breken van de huisregels. Op deze unieke locatie zorg jij ervoor dat iedere bezoeker zich welkom en veilig voelt! Ook hou je je bezig met toegangscontrole en doorverwijzing.

In een hecht team van 40 man zorg jij ervoor dat ieders dagje uit vlekkeloos verloopt! En dit allemaal in het bekendste stadion van Nederland.

Je staat bij alle grote evenementen : bij thuiswedstrijden van Ajax en ons Nederlands Elftal, maar bijvoorbeeld ook bij Toppers in Concert en Sensation! Elke maand werk je bij gemiddeld 2 tot 5 events.

FUNCTIE-EISEN : -Vloeiend Nederlands - Minimaal 18 jaar (i.v.m. werken binnen een veiligheidsnetwerk) -Min. 1 jaar beschikbaar in weekenden en avonden -

I.v.m. strenge screening nooit in aanraking geweest met de politie (dus : van onbesproken gedrag) -Proactief, communicatief vaardig, overtuigend -

Sociaal, representatief en servicegericht -Durft op mensen af te stappen WIJ BIEDEN : -Bruto € 8,50 p / u onder de 23 jaar -

Bruto € 9,10 p / u vanaf 23 jaar -Parttime werk voor circa 15 uur per maand -Interne opleiding (2 dagen theorie) -CV-building en doorgroeimogelijkheden bij een internationaal bekende werkgever-

Reiskosten worden vergoed op basis van enkele reis -Werken tegen een vrijwilligersvergoeding is ook een mogelijkheidBen jij die enthousiaste jongere, drukke dertiger, vrolijke veertiger, fitte Vutter en / of actieve heer of dame die graag een leuke bijbaan wil bij de Johan Cruijff Arena?

Reageer dan snel! Vergeet niet je CV en een goede motivatie toe te voegen, anders wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier