Psychiater Forensisch
Spijtenburg Werving & Advies B.V.
Eindhoven, NL
3 dagen geleden

Er wordt zorg verleend binnen een supportief milieu en vanuit de herstelvisie met een lage behandeldruk, een laag behandeltempo en een hoge begeleidingsintensiteit.

De cliënten zijn vaak beperkt groepsgeschikt en de verwachte behandelduur is vanaf instroom meer dan een jaar.

De behandeling heeft als doel het gevaar wat voortkomt uit de psychiatrische problematiek van de cliënten te verminderen.

Om dat te bereiken verhelderen zij de diagnostiek om meer zicht te krijgen op de vaardigheden en beperkingen van de cliënt.

Zij behandelen de psychiatrische stoornis en bepalen samen met de cliënt welke omgevingsprothese en welk externe risicomanagement nodig is na de behandeling.

Functieeisen

Wij zoeken naar een enthousiaste, gepassioneerde en bekwame psychiater die affiniteit heeft met de doelgroep binnen een forensisch psychiatrische kliniek.

Bij voorkeur heb je ruime ervaring met complexe diagnostiek en behandeling binnen een forensisch psychiatrische context.

Je omarmt de herstelvisie en hebt de wil die visie ook verder te implementeren. Uiteraard bieden zij ook de ruimte om je hierin verder te scholen.

Bedrijfsomschrijving

Deze afdeling maakt onderdeel uit van het zorgpad psychose, verstandelijke beperking en autisme. De afdeling verleent zorg aan mensen die vanwege langdurige of terugkerende psychiatrische problemen uit balans zijn geraakt.

Bijvoorbeeld door een psychotische stoornis, persoonlijkheids- en / of verslavingsproblemen, een verstandelijke beperking of autisme.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vacature voor 16 tot 36 uur per week.

Naast het salaris volgens de CAO van de GGZ (let op, afhankelijk van ervaring kan aanloopschaal van toepassing zijn) en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,05%.

Daarnaast geniet je van vele leuke extra's zoals : bedrijfsfitness en deelname aan het fietsenplan.

Procedure :

Voor meer informatie neem je contact op met Ron Broere, 0162 - 420110, 06 - 3005 9223 of per mail : r.broere spijtenburg.nl

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier