Vrachtwagenmonteur bij TB T&TS Utrecht *Transfer Fee*
Dennis: Automotive Recruitment
Utrecht, Utrecht, nl
10 dagen geleden
source : Jobbird

Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Utrecht ben je als 1e Bedrijfsautotechnicus / Vrachtwagenmonteur APK verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en APK-

keuringen aan allerlei typen trucks en trailers. De werkplaats in Utrecht is ruim opgezet en alle benodigde gereedschappen en up-

to-date materiaal liggen hier klaar voor je zodat je je werk goed en met veel plezier kunt uitvoeren.

Functie-eisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je natuurlijk recente sleutel-ervaring, een afgeronde opleiding tot 1e Bedrijfsautotechnicus / Automonteur (of je hebt dit niveau dankzij ervaring bereikt) en bij voorkeur heb je ook nog andere vakgerelateerde opleidingen en / of cursussen gevolgd.

Ook heb je een geldig APK-1 certificaat. Indien je dit nog niet hebt, bestaat er een mogelijkheid om het APK via Van Tilburg-

Bastianen Truck & Trailer Service te behalen.

Je zal in contact komen met klanten (bijvoorbeeld bij het geven van reparatie-adviezen), wij verwachten dan ook van je dat je eerlijk en vakkundig bent en een flexibele en klantgerichte instelling hebt en het geen probleem vindt om in een rooster verschoven nooddiensten te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service betekent dat je aan de slag gaat bij een modern, gezond en groeiend familiebedrijf.

Natuurlijk ontvang je een salaris dat past bij jouw profiel, een reiskostenvergoeding en zijn er gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Naast een team met fijne en professionele collega’s waar je op kan bouwen, is de werkplaats en het beschikbare gereedschap, de sleutel tot jouw plezier en succes.

Vandaar dat de werkplaatsen keurig en modern zijn en krijg je de beschikking krijgt over up-to-date gereedschap en apparatuur.

 • Omdat Van Tilburg-Bastianen jou wil stimuleren om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen, zijn er voor jou uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen;
 • dit kan bijvoorbeeld op jouw werkplek, bij de importeur of via e-learning.

  Naast alle bovenstaande arbeidsvoorwaarden geeft het werken bij TB je nog meer leuke extra's zoals bijvoorbeeld :

 • Bonus van € 1.000 netto na proeftijd;
 • Behalen van rijbewijzen (personen- en vrachtwagen) op kosten van TB;
 • Voldoende ruimte voor teambuildingsactiviteiten;
 • Na 1 jaar kom je in aanmerking voor een jaarlijkse bonus van 4% van je jaarsalaris
 • Het salaris wordt gebaseerd op jouw kennis, kunde en ervaring. Aangezien het salaris voor jou specifiek wordt opgesteld, wordt dit persoonlijk met jou besproken en afgestemd.

  Sollicitatieprocedure

  Enthousiast geworden over deze vacature bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Utrecht, geïnteresseerd in één van onze andere vacatures of benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden?

  Bel dan met Dennis (06-11718765) of stuur een mail naar werk automotive-recruitment.nlOp de hoogte blijven van alle actuele vacatures en ontwikkelingen?

  Kijk dan op www.automotive-recruitment.nl of volg ons op www.facebook.com / automotivevacature www.facebook.com / DennisAutomotiveRecruitment www.

  linkedin.com / company / dennis-automotive-recruitmentLet op!Voor deze vacature geldt dat Dennis : Automotive Recruitment optreedt als zaakwaarnemer.

  Inclusief extra ondersteuning én een transferbonus!Voor meer informatie kijk op www.automotive-recruitment.nl of www.automotive-

  recruitment.nl / automotive-gaat-voetbalwereld-achterna /

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier