Account Manager Zuid Nederland (O180128)
JobLeads
Valkenswaard, Netherlands
4 dagen geleden
source : JobLeads

Onze relatie is al meer dan 40 jaar een gerenommeerd en vooraanstaand kenniscentrum en groothandel met vele vestigingen in geheel Nederland.

Onze relatie kent een Informele sfeer, no nonsens mentaliteit met korte communicatielijnen en ontplooiingsmogelijkheden.

Ter versterking van het team is deze functie van Senior Account Manager buitendienst ontstaan. Je bent mede verantwoordelijk voor de commerciële groei en de regio Zuid-Nederland en vnl.

bij bestaande relaties.

Daarnaast zal een deel van je werkzaamheden ook gericht zijn op het genereren van "New Business" binnen de high- tech OEM machine - en apparatenbouw.

Mede door je betrokken houding, interesse in productieprocessen en vakkundige kennis moet je klanten kunnen overtuigen van de meerwaarde van toepassingsmogelijkheden.

Je standplaats wordt een van de vestigingen rondom Eindhoven en je rapporteert aan de Commercieel Manager Zuid Nederland.

 • HBO werk- en denkniveau en als voorkeur de nodige inhoudelijke kennis van elektro, mechanica en motion control.
 • Je hebt minimaal 5 tot 10 ervaring in een soortgelijke functie binnen de industriële high-tech sector.
 • Je hebt en proactieve houding, empathisch vermogen, overtuigingskracht, doorzetter, actie- en resultaatgericht ingesteld, durft beslissingen te nemen en communicatief vaardig.
 • Vaste baan binnen de CAO van onze relatie.

  Bruto maand salaris ? 4000-?4500 excl.

  bonusregeling.

  Bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon wordt beschikbaar gesteld. Als je interesse hebt in deze functie, ontvangen ik graag je sollicitatie met CV.

  Gebruik de solliciteerbutton hieronder.

  Je wordt dan direct opgenomen in deze procedure. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Hennie van der Gouw Telefoonnummer : 040-

  2541555 / 06-21508782 Gebruik het email adres voor meer informatie over de vacature als bellen lastig is.

  E-mail : gouw fixview.nl Solliciteer direct Delen via LinkedIn Delen via mail Printen Alle vacatures 06-21508782 gouw fixview.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier