Verkoopadviseur / autoverkoper Nefkens Amersfoort
Jobmotive
Amersfoort, Utrecht, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij een geboren verkoper? Een echte aantallen-knaller? Dan zijn wij op zoek naar jou voor deze functie!

Als verkoopadviseur rekenen we op je. Zeker als het gaat om de verkoop van onze nieuwe en gebruikte auto's, maar ook voor de verkoop van accessoires, financieringen en verzekeringen.

Door het combineren van je mensenkennis en commercieel talent, realiseer je ambitieuze doelstellingen. Je blinkt uit in :

 • proactief en adviserend optreden naar klanten
 • inzicht verkrijgen in klantbehoeftes en daarop inspelen met het overtreffen van klantverwachtingen
 • het volgen van de ontwikkelingen binnen onze organisatie en in de regionale markt
 • het vinden én benutten van kansen in die markt
 • Daarnaast ben je natuurlijk een prettige collega die zorgt voor een gezonde dosis humor op zijn tijd en een goede sfeer binnen het team die staat voor afspraak afspraak!

  Bovenaan het lijstje met vereisten voor deze vacature van Ervaren Verkoopadviseur staat vanzelfsprekend een bovengemiddelde interesse in auto's. Direct gevolgd door :

 • een afgeronde commerciële mbo-opleiding
 • ervaring als succesvolle verkoopadviseur of in een commerciële functie in de automotive
 • een stevige persoonlijkheid met een klant- en servicegerichte houding
 • een gedreven commerciële instelling en talentvolle contactuele eigenschappen
 • loyaliteit en ambitie
 • Daarnaast ben je woonachtig binnen een straal van 25 km van de vestiging.

 • In één woord : duurzaam. Dat is wat Nefkens Midden treffend omschrijft. Of het nu gaat om de dagelijkse praktijk van het autobedrijf of als werkgever;
 • bij Nefkens Midden is maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen verankerd in de bedrijfsvoering. Nefkens Midden als duurzame werkgever betekent dat er volop aandacht is voor het welzijn van de medewerkers.

  Goede arbeidsomstandigheden en oog voor de toekomst van de medewerkers spelen daarin een grote rol. Er is veel ruimte voor groei, trainingen en er is een personeelsvereniging die een breed scala aan activiteiten organiseert.

  Nefkens Midden is een bloeiende, dynamische en boeiende organisatie, waar geluisterd wordt naar de wensen van de klanten en medewerkers.

  Als zelfstandige BV met een eigen management bestaat Nefkens Midden uit negen Peugeot dealers (in Bunnik, Baarn, Hilversum, Huizen, Amersfoort, Naarden, Nieuwegein, Utrecht en Zeist) die opereren als één bedrijf.

  Nefkens is de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens bestaat uit 4 BV's en is actief in vier regio's : Brabant, Oost-

  Nederland, Midden-Nederland en Noord-Nederland. Ontstaan in 1878 en sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met Peugeot, heeft Nefkens zich van familiebedrijf ontwikkeld tot een landelijk opererende Peugeot-

  dealer. Gedreven door ambitie en gericht op de dag van morgen is duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk speerpunt.

  Alle 25 Nefkens dealers maken deel uit van PGA Nederland NV, een dochter van het Franse PGA S.A, onderdeel van Porsche Holding, een van de grootste automotive concerns van Europa.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier