Allround Horeca Medewerker Weekend WASSENAAR
Randstad
Wassenaar, NL
17 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Gastvriendelijkheid

Goed te combineren met je studie

Avond en dagdiensten

Fulltime / parttime / weekend

Kom werken bij La Place Duinrell! Wil je op een bijzondere locatie aan de slag? Sta jij voor gastvriendelijkheid en wil jij gasten een onvergetelijke dag bezorgen?

Dan zijn wij op zoek naar jou voor de horecagelegenheden van La Place Duinrell! Vanaf Den haag centraal ben jij binnen 20 min. in Den Haag!

Werkzaamheden :

We zijn op zoek naar horeca medewerkers. Je zult werkzaam zijn op één van de diverse locaties. De functies die hierbij horen zijn snack medewerker, kassamedewerker, keuken medewerker (productiekeuken, grill, of pizza), bedieningsmedewerker, of spoelkeukenmedewerker.

Naast schoonmaakwerkzaamheden kan je dus ook kassawerkzaamheden uitvoeren, snacks bakken of het terras opruimen! Je hebt een flexibele houding en ben bereid om alles aan te pakken.

Je werkt bij Duinrell La Place in een gezellig en hecht team!

Beschikbaarheid :

Full-time : 4-5 dagen (overdag of avond)

Part-time : 3-4 dagen (overdag of avond)

Weekend : 2 dagen zaterdag en zondag (overdag en / of avond)

Uurloon :

Je ontvangt naast je uurloon (inclusief wachtdagcompensatie) ook 8% vakantiegeld. Dit wordt in de 1e week van juni uitgekeerd of na afloop van je laatste verloning.

Voor elk fulltime gewerkte maand ontvang je 2 verlofdagen.

22 jaar en ouder : 9,69

Reiskosten worden (deels) vergoed!

Ben jij één van de allround horeca medewerkers die wij zoeken? En ben je het hele weekend beschikbaar? Reageer dan zo snel mogelijk via onderstaande button! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier