Stage Marketing & Communicatie
Fletcher Hotels
Nieuwegein, Nederland
2 dagen geleden

Fletcher Hotels heeft de ambitieuze doelstelling om het aantal hotels de komende jaren sterk uit te breiden en wij zoeken nieuwe collega’s om deze groei samen te realiseren! Fletcher Hotels is een jonge organisatie die streeft naar een topproduct voor de gast.

Op het hoofdkantoor te Nieuwegein hebben wij een fulltime meewerk stage (minimaal 4 dagen in de week) : De functie Na verloop van tijd krijg jij jouw eigen projecten en een aantal vaste verantwoordelijkheden.

 • Om dit niveau te bereiken is het uiteraard van belang dat je eerst de organisatie leert kennen. Verder kun je denken aan de volgende werkzaamheden : Inkopen van advertenties, inhoud bepalen en briefing geven aan onze dtp afdeling, controleren, uitzetten en meten van de respons;
 • Commerciële teksten schrijven voor advertenties, websites, persberichten, hotelfolders, Fletcher Magazine en andere marketingacties;
 • Ondersteuning van de vaste medewerkers in degelijke werkzaamheden; Perslijsten bijwerken en knipsels verwerken. Wat wij vragen Een hardwerkende communicatie student die zelfstandig, flexibel, commercieel en creatief is en minimaal 4 dagen beschikbaar is om mee te werken.

  Tevens moet je een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel meebrengen en kunnen werken onder hoge tijdsdruk. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief vaardig.

  Enthousiasme, daadkracht en leergierigheid zijn van groot belang. Wat wij bieden Stagevergoeding! Ambitieuze en jonge collega’s Een moderne en dynamische werkomgeving Een eigen kartbaan én voetbal-

  en pingpongtafel! Een uitdagende stage met diverse werkzaamheden en vraagstukken Voldoende ontplooiingsmogelijkheden Een spiksplinternieuw kantoor, die bereikbaar is met het OV in 20 minuten vanaf Utrecht Centraal Solliciteren?

  Ben jij een persoon met ambitie en doorzettingsvermogen? Dan maken wij graag kennis met jou. Ben je bereid een forse steen bij te dragen aan de sterke groei van onze organisatie?

  Solliciteer dan nu via onderstaande button! Wil je meer weten over Fletcher Hotels? Kijk dan op onze website www.fletcher.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier