Faculteitssecretaris Faculteit Techniek, Bestuur en Management (ATTBM 18.018)
Delft University of Technology
Delft, NL
2 dagen geleden

Functie omschrijving

De faculteit TBM verzorgt onderzoek en onderwijs op het raakvlak van techniek, bestuur / beleid en management. We leiden onze studenten op tot ingenieurs die kennis van techniek combineren met goed ontwikkelde managementvaardigheden voor bedrijf en bestuur.

De vraagstukken die we bestuderen zijn maatschappelijk relevant en vergen een multidisciplinaire aanpak. We zijn ontwerpgericht en willen een belangrijke bijdrage leveren aan de oplossing van technisch-

maatschappelijke vraagstukken. We beschikken over uitgebreide netwerken in de wetenschap en de praktijk, en zijn internationaal georiënteerd.

In deze stevige functie kun je je talent en ervaring op het gebied van bestuur, beleid en bedrijfsvoeringsprocessen ten volle kunt benutten en verder ontplooien.

Als faculteitssecretaris bij de faculteit TBM zorg je, samen met de ondersteunende diensten, voor een succesvolle samenwerking tussen het onderwijs & onderzoek en het bestuur & beleid binnen de faculteit.

Je bent gesprekspartner voor, en eerste adviseur van, de decaan en tegelijkertijd de verbindende schakel in tal van processen binnen de faculteit.

Je bent verantwoordelijk voor het verloop van de facultaire planning en control cyclus. Ook heb je, in opdracht van de decaan, een coördinerende rol richting de diensthoofden in de faculteit, coördineer je de bedrijfsvoeringsprocessen in de faculteit en verzorg je de (bestuurlijke) communicatie daarover.

Vanzelfsprekend is het in deze functie van cruciaal belang om een breed netwerk van contacten te onderhouden binnen en buiten de universiteit.

Je participeert in diverse overleggen, bijvoorbeeld de vergaderingen van het management team, het OdC-overleg, het overleg van de facultaire studentenraad en het bedrijfsvoeringsoverleg.

Tot slot coördineer je diverse universiteitsbrede projecten en participeer je in instellingsbrede werkgroepen, commissies en werkoverleggen, waaronder het faculteitssecretarissenoverleg dat staat onder leiding van de Secretaris van de Universiteit.

Je rapporteert aan de decaan van de faculteit en je hebt een functionele rapportagelijn met de Secretaris van de Universiteit.

Functie eisen

Je hebt een relevante opleiding op academisch niveau, een promotie strekt tot aanbeveling. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met complexe processen in bestuur en beleid, kennis van / affiniteit met wet-

en regelgeving en ervaring met het coördineren van strategische bedrijfsvoeringsprocessen. Je hebt aantoonbare affiniteit met onderwijs en onderzoek in de wetenschapsgebieden en het werkveld van onze faculteit.

Je bent proactief, initiatiefrijk en resultaatgericht. Je bent gewend planmatig te werken. Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en weet tegenstellingen te overbruggen.

Organisatiesensitiviteit is ook een van je competenties. Je hebt leidinggevende capaciteiten en bent in staat coachend op te treden.

Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en over een sterk ontwikkeld conceptueel en analytisch vermogen.

Je bent in staat structuur en prioritering aan te brengen in de hoeveelheid aan informatie en soepel te schakelen op diverse abstractieniveaus, van operationeel tot strategisch.

Omdat TU Delft en de faculteit TBM sterk internationaal georiënteerd zijn, is het mondeling en schriftelijk beheersen van zowel het Engels als Nederlands een vereiste voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur per week. In eerste instantie gaat het om een contract voor een jaar met de intentie om het contract bij goed functioneren na een jaar om te zetten in een vast dienstverband.

Het salaris van voor deze functie is gebaseerd op schaal 13 (met een maximum van € 5.978, bruto per maand bij een volledige aanstelling).

Inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool.

Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier