Toezichthouder
Maandag
Zwolle, Overijssel, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Als toezichthouder ben je voornamelijk betrokken bij civieltechnische projecten in de openbare ruimte, waar je toezicht gaat houden op de uitvoering van RAW-

bestekken en UAV-GC-contracten. Je werkt nauw samen binnen verschillende projectgroepen bij het vormgeven van de bestekken / contractstukken voor de uitvoering.

Gedurende de uitvoering ben je de rechterhand van de projectleider. Je monitort en bewaakt voortgang, planning, veiligheid en de kwaliteit van de werkzaamheden en rapporteert hierover regelmatig aan de projectleider.

Je voert de werk- en bestekadministratie over de civieltechnische projecten. Aannemers en nutsbedrijven weten wat ze te doen staat, dit stem je goed af.

Je ben verantwoordelijk voor technische opleveringen en je zorgt dat de overdracht soepel verloopt. Meldingen en klachten van bewoners en andere betrokkenen handel je moeiteloos en op de juiste wijze af.

Aan open- en eerlijkheid hecht je veel waarde. Je creëert een evenwichtige samenwerking tussen de gemeente, aannemers en inwoners.

Dit doe je door tijdig en transparant te communiceren.

 • Afgeronde MBO-opleiding Civiele Techniek.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met het toetsen van UAV-GC contracten (opgedaan in de afgelopen 5 jaar)
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met het toezichthouden op RAW contracten (opgedaan in de afgelopen 6 jaar)
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier