Manager Technical Services
OCE Direct Export
Netherlands
12 dagen geleden

Functieomschrijving :

Wil jij meehelpen om het onderhoud van alle productiefaciliteiten in Venlo in goede banen te leiden en de transitie van Toner Based Printing naar Inkjet technologie met je eigen onderhoudsteam mee te maken?

Dan is dit de baan die jij zoekt!

Manager Technical Services

Succesvol in het aansturen van een team van onderhoudsmonteurs.

Onze uitdaging als afdeling

Onze uitdaging wordt grotendeels ingegeven door het samenkomen van een aantal grote en uitdagende programma’s binnen onze Consumables omgeving.

Overkoepelend hebben we het dan over de transitie van onze consumables fabrieken t.b.v. onze EPG platforms (toner based printing) naar de productieprocessen tbv onze nieuwe inkjet platformen.

Echter, de productie van consumables voor ons EPG platform moet gelukkig nog jaren door, want we verdienen ons geld de komende jaren nog grotendeels aan de op EPG gebaseerde print systemen.

Dit resulteert erin dat de volgende uitdagende programma’s bij elkaar komen :

10 year fit’ van onze EPG productieprocessen (toner, siliconen banden, OPC’s, proces drum). Deze productieprocessen zijn deels aan vernieuwing toe na 20-

30 jaar trouwe dienst, doordat ze niet of niet efficient genoeg, te onderhouden zijn.

Inrichten van onze systemen en onderhoudsplannen voor de nieuw te realiseren productie lijnen voor de productie van onze eigen inkten en printheads.

Het ondersteunen van het herallocatie programma, oftwel het ondersteunen vanuit technical services bij het verplaatsen van productielijnen van gebouw naar gebouw.

Hiermee maken we enerzijds efficienter gebruik van onze footprint en anderzijds hoeven we geen nieuwe gebouwen te realiseren voor de nieuwe inkt en printhead fabrieken.

En natuurlijk het mee inrichten van onze lean- en improvement programma’s in alle fabrieken.

Dit om de noodzakelijke marges in het toch langzaam afnemende EPG platform veilig te stellen.

Behalve het onderhouden van het machinepark binnen onze Consumables fabrieken, onderhoudt de afdeling Technical Services ook de productiefaciliteiten van onze printer Assebly fabrieken, R&D en Imaging Supplies Venlo.

Om dit te kunnen realiseren is de kennis en mankracht uit de afdeling Technical Services nodig. Hiervoor hebben we een team van in totaal zo’n 40 onderhoudsmonteurs, aangevuld met maintenance engineers.

Vanwege de grootte van deze afdeling zijn we op zoek naar een tweede Manager Technical Services, die naast de reeds aanwezige manager, de een deel van het team gaat aansturen.

Wat doet een manager Technical Services bij Océ?

Je bent verantwoordelijk voor :

het realiseren van de afgesproken technische beschikbaarheid, MTTR en MTBF binnen de fabrieken en daarbij binnen het afgesproken jaarbudget te blijven.

Het vooraf gecommitte preventief onderhoudsplan wordt volledig uitgevoerd, in overleg met de productieorganisatie. Om dit in de juiste banen te leiden beschik je binnen jouw team over enkele planners en werkvoorbereiders.

de benodigde capaciteit passend bij de hoeveelheid uit te voeren werk. Hiervoor heb je met regelmaat contact met externe leveranciers van diensten en resources.

aansturen en het op niveau brengen en houden van al je medewerkers.

het veilig werken van alle medewerkers van de afdeling. Hiervoor worden regelmatig opleidingen verzorgd.

het continue verbeteren van het werkproces binnen Technical Services, door continu te reviewen en door audits te houden.

Hiervoor heb je de beschikking over enkele Maintenance Engineers die jou hierin helpen.

Naast genoemde aktiviteiten, zul je verbeterprojecten in de verschillende fabrieken gaan trekken.

In deze rol heb je naast interne opdrachtgevers als productie en manufacturing managers, veel contacten met Production Engineering, Equipment Engineering, R&D, HSE en Real Estate.

Je maakt deel uit van verschillende overlegorganen, al dan niet gekoppeld aan de jou toegewezen fabrieken.

Door jouw sterke communicatieve en netwerkvaardigheden ben je sterk in het samenwerken met en het onderhouden van relaties met een veelheid aan partijen.

Standplaats van deze positie is Venlo en je rapporteert aan de manager Equipment Engineering & Technical Services.

Wat hebben we jou te bieden?

Een uitdagende groeistap in een internationale organisatie waar je een bijdrage levert aan nieuwe manieren van printen. Deze rol is jou op het lijf geschreven als je jezelf wilt ontwikkelen tot een succesvolle professional op managementniveau in een hightech organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Minimaal HBO werk- en denkniveau (afgeronde opleiding Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Process Engineering of Industriële automatisering)

Aantoonbare werkervaring als afdelingsmanger en / of projectleider in een (industriële) productieomgeving

Bij voorkeur ervaring in een onderhoudsomgeving

Leiderschapsvaardigheden, sterk in het onderhouden van contact met verschillende interne klanten

Je bent een volwaardige gesprekspartner op managementniveau in een internationale organisatie

Je bent resultaatgericht, maar tegelijkertijd ook organisatiesensitief. Je hebt een natuurlijke overtuigingskracht en bent in staat om goed te plannen en te organiseren

In staat om te denken in scenario’s en het stellen van prioriteiten

Sterke communicatieve vaardigheden, en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Interesse?

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en CV via de solliciteer nu’ knop op deze pagina.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Judith Schörgers, Recruiter, T 077 3592797

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier