Verfmaker M/V
Flexibility
Ermelo
16 dagen geleden

Onze opdrachtgever produceert en verkoopt al meer dan 50 jaar met succes hun producten wereldwijd. Ze produceren helemaal zelf.

In de afgelopen jaren zijn zij sterk gegroeid, wat betekent dat ook hun klantenbestand flink is uitgebreid. De productie afdeling beschikt over een aantal geautomatiseerde productielijnen.

Per lijn wordt het inkleuren, afvullen en verpakken van diverse verfsoorten gerealiseerd. Daarnaast hebben ze binnen de productie een afdeling waar de verf gemaakt wordt.

Voor dit onderdeel willen zij het team uitbreiden met een engergieke

Verfmaker M / V

Wat ga jij doen in deze rol :

 • Verantwoordelijk voor het maken van de diverse verfsoorten;
 • Verantwoordelijk voor de productie die van de machine of lijn komt;
 • Zelfstandig de machines kunnen bedienen;
 • Maakt bij kleurwissel machineonderdelen schoon;
 • Houdt de werkplek netjes;
 • Verhelpt kleine storingen;
 • Stelt machines om naar andere formaten;
 • Werkt nauw samen met de voorman;
 • Voert ook andere productiewerkzaamheden uit.

  Wat vragen wij

  Een zeer gemotiveerde topper die lekker aan de slag wil gaan! Heb jij ervaring met doseren en nauwkeurig afwegen van grondstoffen, beheers je de Nederlandse taal goed en heb je gevoel voor techniek en de drive om een goede productie te halen?

  Geen 9 tot 5 mentaliteit want wij werken van 8 tot half 5! Dit is wat wij vragen, voldoe jij hier aan, reageer dan op deze leuke functie!

  Wat bieden wij

  Naast leuke gemotiveerde collegas krijg je bij onze opdrachtgever ook ruimte voor eigen initiatief. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn standaard al zeer aantrekkelijk (o.

  a. 29 vrije dagen, een bonus en een pensioenregeling volledig door de werkgever betaald). Tevens bieden zij de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om jezelf verder te kunnen ontplooien.

  Heb jij interesse in deze mooie job en voldoe jij aan de eisen? Stuur dan jouw cv met motivatie naar harderwijk flexibility.nl.

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Amarens Rijkmans via 0341-701442 of 06-51221701 of met Trude van Esveld via 06-57729532.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier