Senior Operator Verpakken
Merck Sharp & Dohme Corp
Boxmeer, NB, NL
1 dag geleden

De afdeling

Op de locatie Boxmeer, die deel uitmaakt van het wereldwijde Animal Health-netwerk, worden diergezondheidsproducten vervaardigd en verpakt.

Afdeling Verpakking bestaat uit 5 teams (ruim 100 FTE). Eén team is werkzaam in het magazijn voor secundaire verpakkingsmaterialen, twee teams werken in 2-

ploegendienst (vooral geautomatiseerde machines) en twee teams in dagdienst (machinale en handmatige inpakwerkzaamheden).

Binnen afdeling Packaging is een nieuwe positie ontstaan voor de functie Senior Operator Verpakken

De positie

De primaire doelstelling van deze positie is het operationeel aansturen van een aantal aan de senior operator toegekende processen en verpakkingslijnen, het coachen van operators en het uitvoeren van zowel operationele als administratieve taken.

De Senior Operator Verpakken rapporteert aan de Operational Coach.

 • Is mede-eigenaar van een aantal aan hem / haar toegewezen workcenters, ziet erop toe dat deze inspectie-ready zijn en voert zelfinspectie en housekeeping rondjes uit;
 • Stuurt uitvoering van werkzaamheden aan, stuurt deze waar nodig bij, bewaakt targets en maakt personeelsplanningen;
 • Is in staat alle Operator Verpakken taken te verrichten (voorbereidende werkzaamheden werkorder, bediening machines, zorgdragen voor goede technische staat van apparatuur);
 • Is verantwoordelijk voor introductie, begeleiding en kwalificatie van nieuw personeel;
 • Assisteert SHE coördinator o.a. in onderzoek safety events, ergo coaching, training en voorlichting;
 • Neemt deel aan projecten en change control processen;
 • Bewaakt gekwalificeerde status van kwalificatieplichtige equipment;
 • Schrijft / reviewt procedures en werkinstructies (safety / compliance);
 • Logt events, volgt deze op en neemt deel aan rootcause onderzoek;
 • Ondersteunt de Operational Coach (o.a. als buddy);
 • Neemt initiatief in verbetermogelijkheden.

  Wil jij werken als technician, operator of manager operations? Solliciteer dan .

  Qualifications

  Benodigde kwalificaties & ervaring

 • Minimaal afgeronde MBO4 opleiding, bij voorkeur aangevuld met voor deze functie relevante trainingen / cursussen;
 • Technisch inzicht;
 • Kennis van en ervaring met GMP;
 • Kennis van veiligheid; gevaarlijke stoffen, ergonomie, veiligheidsrichtlijnen e.d.

  Stralingskundige en VCA Vol gecertificeerd is een pré

 • Bezit People Management skills;
 • Yellow Belt gecertificeerd of bereid dit te doen;
 • Ons aanbod

  Bij MSD bieden we zeer aantrekkelijke salarissen plus een ploegentoeslag, een bonus en een uitstekende pensioenregeling.

  Jaarlijks kom je bij goed functioneren vanzelfsprekend in aanmerking voor een salarisverhoging. Daarnaast heeft MSD ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 35,5 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis).

  Continu verbeteren is één van onze drijfveren, daarom moet jij het leuk vinden om je continue te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  Teamwork en eigen initiatief zijn van groot belang. Bij MSD kun je je op allerlei manieren ontwikkelen. Er zijn verschillende mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan, te rouleren in functies of te groeien in je functie.

  Werken bij MSD is werken in een dynamische hightech omgeving van internationale allure, die toch sterk lokaal geworteld is in Boxmeer.

  Over MSD

  Het MSD van vandaag is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen.

  We zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen we met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden.

  Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties.

  MSD Inventing for Life

  Voor meer informatie ga naar msd.nl / werkenbijmsd

  MSD Animal Health ontwikkelt en produceert vaccins en farmaceutische specialiteiten voor landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en vis.

  We hebben kantoren in meer dan 50 landen, verkopen onze producten in meer dan 140 markten en opereren een netwerk van productielocaties en R&D faciliteiten in de hele wereld.

  Binnen MSD Animal Health zijn we altijd op zoek naar innovatieve talenten die zich richten op voortdurende verbetering van onze producten en de manier waarop we werken.

  We zijn op zoek naar nieuwe collega's die ondernemend en resultaatgericht zijn. Niet alleen het resultaat telt; de manier waarop je dit resultaat behaalt is van cruciaal belang om succesvol te zijn binnen MSD Animal Health.

  MSD Animal Health loopt voorop in diergeneesmiddelen.

  Informatie

  Voor vragen omtrent de vacature neem je contact op met Marcel Janssen, Operations Lead op 0485 58 7740.

  Solliciteren

  Als je interesse hebt in deze interessante rol nodigen we je van harte uit om online te solliciteren door middel van het indienen van je CV en motivatiebrief.

  Search Firm Representatives Please Read Carefully :

  MSD is not accepting unsolicited assistance from search firms for this employment opportunity. Please, no phone calls or emails.

  All resumes submitted by search firms to any employee at MSD via email, the Internet or in any form and / or method without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of MSD.

  No fee will be paid in the event the candidate is hired by MSD as a result of the referral or through other means.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier