Recruiter bij Tempo-Team Outsourcing in Eindhoven
Tempo Team
Eindhoven, Noord-Brabant, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Tempo Team Outsourcing is op zoek naar versterking binnen het recruitment team in Eindhoven!

Tempo Team Outsourcing is gespecialiseerd in het overnemen van (deel)processen bij klanten. Wij bemensen deze processen met onze eigen medewerkers, die worden aangestuurd door onze eigen leidinggevenden.

Voor de werving van medewerkers voor logistiek of productie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je stapt ’s morgens ons kantoor in Eindhoven binnen en terwijl je wacht tot je koffie klaar is check jij snel je mail en beantwoord je een bericht dat je van een potentiële kandidaat hebt gekregen.

Yes, de vacaturetekst die je gisteren hebt geschreven wordt goed bekeken, dus je gaat snel aan de slag om de nieuwe sollicitanten te bellen en enthousiast te maken voor onze vacatures.

Eind van de ochtend kun je de eerste kandidaat al aanbieden bij een van onze projecten. Tijdens lunchtijd eet je samen met je collega’s een broodje in de kantine.

Daarna spring je in de auto om een project te bezoeken om meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden. Tijdens je rondje over de werkvloer spreek je ook even een nieuwe sorteermedewerker die vorige week via jou gestart is.

Hij vertelt dat hij het super naar zijn zin heeft en bedankt je voor alle goede hulp in zijn zoektocht naar een nieuwe baan.

En dat is precies waarom jij recruiter bent!

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast en weet dit (telefonisch) over te brengen op onze kandidaten. Jij hebt de gunfactor; het verleiden van kandidaten om voor jou te kiezen geeft je een kick! Je bent creatief en durft out-

of-the box te denken. Je maakt hierbij gebruik van Social Media en andere wervingsmethodes. Je vindt het leuk om kandidaten enthousiast te maken voor onze banen via online en offline (bijvoorbeeld banenbeurs) evenementen.

Jij hebt bij voorkeur een HBO diploma en enige ervaring in de zakelijke dienstverlening (bij voorkeur ook in telefonisch klantcontact) en bent fulltime (32-40u) beschikbaar.

Dit krijg jij van ons

Jij wil je graag verder ontwikkelen binnen recruitment en krijgt van ons de mogelijkheid hiervoor door het volgen van interne en externe opleidingen, coaching on-

the-job en een team super enthousiaste recruiters die graag hun kennis met jou willen delen. Naast een mooi salaris krijg je ook nog een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden met onder meer 25 vakantiedagen, 8 ATV-

dagen en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem waarin je zelf flexibel om kan gaan met vrije tijd, beloning en andere extra’s.

Wil jij ons team komen versterken?

Dan wil ik je graag leren kennen! Zie jij jezelf al aan het werk als recruiter bij Tempo-Team Outsourcing? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren.

Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel dan Hanneke Reinstra, Talent Acquisition Specialist, via 06-43000793 of Klik op de solliciteer-

button om te solliciteren . Altijd op de hoogte blijven? Volg onze activiteiten op onze Facebookpagina.

Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier