Psychiatrisch verpleegkundige
HappyNurse
Doetinchem, NL
6 dagen geleden

Over de functie van Psychiatrisch verpleegkundige bij HappyNurse

Als psychiatrisch verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor patiënten die een ernstige psychiatrische crisis doormaken.

Je kalmeert hen en ondersteunt bij het voorkomen van afwijkend gedrag in de toekomst. Mede dankzij jou vinden zij weer geborgenheid.

Jij gaat precies doen waar jij goed in bent. Jij weet wat je wilt en kiest dus waar en wanneer je wilt werken! Onze HappyNurses ervaren hierdoor ook een acceptabele werkdruk.

Functie-eisen :

Jij bent een Verpleegkundige die :

 • In het bezit is van een diploma Verpleegkundige (MBO niveau 4 of HBO).
 • BIG geregistreerd is.
 • Gastvrijheid als tweede natuur heeft.
 • Bereid is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
 • Parttime of fulltime voor HappyNurse aan de slag wilt. Je uren bepaal je zelf.
 • Bedrijfsomschrijving :

  HappyNurse heeft vacatures voor verpleegkundig en verzorgend personeel in heel Nederland. Zoek hieronder naar geschikte vacatures bij jou in de buurt.

  Daarnaast zijn wij altijd geïnteresseerd in goede verpleegkundigen en verzorgenden die flexibel willen werken. Ga naar Happynurse.

  nl en stuur een open sollicitatie naar de vestiging van HappyNurse van jouw keuze. De vestiging neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste kennismaking.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier