Beleidsondersteunend medewerker financiën
Twents Carmel College
Oldenzaal, Netherlands
5 dagen geleden
source : Meesterbaan

Heb jij relevante werkervaring in de non-profitsector, bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld bedrijfseconomie) en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering binnen de afdeling financiële administratie?

Ben je nauwkeurig, gestructureerd, proactief en kun je goed samenwerken? Dan ben jij de financieel specialist die wij zoeken.

Reageer direct op deze uitdagende vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Als beleidsondersteunend medewerker financiën ben je de kartrekker van onze centrale financiële administratie en ondersteun je bij analyses en de verschillende financiële rapportages door informatie te verzamelen en te ordenen.

Je signaleert verbetermogelijkheden in onze financiële processen, voert deze verbeteringen door en levert een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid door bijvoorbeeld het uitzoeken van bepaalde (deel)aspecten.

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden op financieel gebied. Het facturatieproces, debiteuren- en crediteurenbeheer ligt bij het centrale team dat diensten verleent aan alle locaties.

Door je klant- en servicegerichte instelling kun je goed schakelen met collega's. Je spreekt naast de taal van cijfers, ook de taal van mensen.

Je onderhoudt contacten met de financiële medewerkers van het bestuursbureau, met de stafdirecteur Planning Control, de directeur Bedrijfsvoering en de medewerkers van de decentrale administratieve teams.

Je bent verantwoordelijk voor een goede afstemming tussen deze stakeholders / partijen, zodat iedereen alle werkzaamheden goed kan uitvoeren.

Jouw profiel

Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau op financieel gebied (bijvoorbeeld HEAO-BE). Daarnaast beschik je over ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de non-profitsector.

Je hebt brede kennis van regelgeving op het gebied van financiën en administratieve organisatie. Je hebt goede kennis en ruime ervaring met Microsoft Office-pakketten, in het bijzonder Excel en bij voorkeur ervaring met Office 365.

Je bent in staat te werken met boekhoud- en factureringssystemen.

Je hanteert een gestructureerde en nauwkeurige werkwijze, komt afspraken na en weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en daarmee de juiste prioriteiten te stellen.

We bieden je ruime mogelijkheden om vanuit je financiële kennis en expertise bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de afdeling.

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs : praktijkonderwijs, breed opgezet vmbo onderwijs, havo en vwo (atheneum, gymnasium).

Het onderwijs aan circa 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

Ons aanbod

Het betreft een parttime / fulltime baan van 0,8 -1,0 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband.

Ingangsdatum : zo spoedig mogelijk. Je standplaats is locatie Potskampstraat in Oldenzaal.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 3.374 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 8).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij :

Contactpersoon : de heer H. Peters

Functie : directeur bedrijfsvoering

Telefoon : 06 50 52 89 31

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 27 februari aanstaande.Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier